Használt-felújított Medencefedés - Medencetető (4,54 × 5,2 m) eladó

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Újszerű

Márka:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Középes és egyedi méretű, a legnépszerűbb kosárgörbe formájú, 3 szegmenses medencefedés eladó! A fedés 10 mm-es üregkamrás polikarbonát felső borítása cserélve lett. Az előlapi és hátlapi borítása szép állapotban van, ezért csak felújítást kapott. A világosszürke színű eloxált alumínium váz szerkezetileg kifogástalan, kopásokat, apró karcolásokat már összeszedett, a vizszintes profilok részben már festettek, és újrafetéssel tovább szépíthetőek. Minden rögzítő, zár, retesz, letolásgátló, sínzáró, kieg. elem rendelkezésre áll. A 3 pályás eloxált lépcsőzetesen szabott sínrendszer járható kivitelű (220/13 mm), szűkebbre szabható, de szigorúan egyenes és egyenletes felületre való telepítést követel meg. A sínek eredeti hossza 7 m, a teljes el-, és letolást biztosítja (lásd. csatolt átnézeti rajz).
Belső hasznos fedése max 4,54 m széles és 5,1 m hosszú területet biztosít. Tökéletesen alkalmas kör alaku medencék fedésére. Magassága 125/107 cm között változik. Elemenként 1,72 m hosszúságú, ezért összetolt állapotban 1,9 m körüli a helyigénye. A legnagyobb elemen felfelé tolható ajtó könnyű bejutást enged fedés alatti fürdőzéshez. A hátlapon szellőztető ablak került beépítésre. Az előlap és hátlap is könnyedén leszerelhető, továbbá magas 10 cm-es alsó gumitömítettségűek, így kiemelkedő szegélykő és egyéb esetleges akadályok feletti eltolásra alkalmas. A fotókon mindez látható...
Minden elem 4 pontos viharkapcsokkal, új csapágyazott görgőkkel és eltolásgátló rögzítőzárral ellátott.
A fedés szétszerelve teljes tisztítást, felületkezelést, fertőtlenítést, új polikarbonátzárást kapott. Nincs szükség további nehézkes munkálatokra, csak telepítést igényel az akár azonnali használatbavételre!
Messzemenően a legkedvezőbb megoldás, hogy ezzel a bevált formavilágú, fedéssel az akár 4,5 m átmérőjű medencéjét tisztán, melegen, illetve fagymentesen tartsa és amivel a medenceszezonját hónapokkal előbb és tovább is élvezhesse!
A medencefedés azonnali szállításra, telepítésre kész, előzetes egyeztetéssel bármikor megtekinthető Zala-Veszprém-Vas megyék határában Türjén!

Szállításban és telepítésben, illetve más típusú/méretű, felújított/használt/Új!!!, kedvező ár-értékű medencefedésekben is tudok segíteni!

Ugyanitt országosan az egyik legjobb minőségű és legkedvezőbb áru PP-műanyag medencetestek is elérhetőek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147472441

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn