Használt Medencefedés - Növényház - Télikert (4,26 × 8,5 m) eladó

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Használt

Márka:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Nagyméretű, különleges formájú, 4 szegmenses medencefedés eladó! A fedés 8 mm-es üregkamrás, illetve 4 mm-es tömör polikarbonát felső borítása, illetve az előlapi és hátlapi borítása részben cserélve lett. A nagyméretű tömör polikarbonát részek teljes be- és kilátást biztosítanak. A teljes héjalás szép állapotú, törés és sérülésmentes, csupán koszos. A világosszürke színű eloxált alumínium váz szerkezetileg és esztétikailag is kifogástalan, apró karcolások találhatóak rajta, de inkább csak szintén koszos. Minden rögzítő, zár, retesz, letolásgátló, sínzáró, kieg. elem rendelkezésre áll. A különleges elrendezésű, két irányba eltolható rendszer miatt a sinek csupán 2 pályásak, eloxált masszív kivitelűek (120/20 mm), sajnos már enyhén kopottak, de engedik a nem tökéletesen egyenletes felületre való telepítést is. A sínek eredeti hossza 9 m, de hosszabbításuk rendelkezésre áll a teljes el-, és letolás érdekében (lásd. csatolt átnézeti rajz).

Belső hasznos fedése max 4,26 m széles és 8,44 m hosszú területet biztosít. Magassága extrém nagy, 230/224cm között változik. Elemenként 2,15m hosszúságú, ezért összetolt állapotban 2,2 m körüli a helyigénye. A fotókon, illetve az átnézeti rajzon is látható elrendezésben előlapi nyilóajtóval rendelkezik, ami könnyű bejutást enged fedés alatti fürdőzéshez, de ez a középső elemek nyitásával is megoldható. Az előlap és hátlap is fix küszöbbel rendelkezik, ami további záróprofil vagy gumifüggöny felszerelésével teljes zárást biztosít. A fotókon mindez látható... 

Minden elem 4 pontos viharkapcsokkal, csapágyazott görgőkkel és eltolásgátló rögzíthetőséggel ellátott. A fedés kulcsos zárhatóságú, így gyermekbiztos !

A fedésen normál használati szennyeződések láthatóak, jelen állapotában szeretném eladni, mivel medencén túl növényháznak és télikernek is tökéletesen alkalmas. Az ár ezt az állapotot tükrözi. Természetesen felár ellenében a teljes tisztítást meg tudjuk csinálni.

Messzemenően a legkedvezőbb megoldás, hogy ezzel a különleges formavilágú fedéssel az akár 4,2 x 8,4 m méretű medencéjét tisztán, melegen, illetve fagymentesen tartsa és amivel a medenceszezonját hónapokkal előbb és tovább is élvezhesse, továbbá magassága miatt tökéletesen alkalmas növényháznak is!

A medencefedés azonnali szállításra, telepítésre kész, előzetes egyeztetéssel bármikor megtekinthető Zala-Veszprém-Vas megyék határában Türjén!


Szállításban és telepítésben, illetve más típusú/méretű, felújított/használt/Új!!!, kedvező ár-értékű medencefedésekben is tudok segíteni!


Ugyanitt országosan az egyik legjobb minőségű és legkedvezőbb áru PP-műanyag medencetestek is elérhetőek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147035219

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn