!!! Eladva !!! Medencefedés - Jakuzzifedés (2,4 × 4,2 m) eladó

Tulajdonságok

Forma:
Egyéb

Állapot:
Újszerű

Márka:
Egyéb
Típus:
Egyéb

Leírás

Egyedi kisméretű, modern kosárgörbe formájú, 3 szegmenses használt/felújított medence/jakuzzi fedés eladó! A fedés 4 mm-es cserélt tömör polikarbonát borítása kitűnő állapotbanvan. A sötétzöld színű alumínium váz szerkezetileg kifogástalan állapotban van, az apró esztétikai karcolások, festékhibák alig láthatóak! Minden rögzítő, zár, retesz elem rendelkezésre áll. A 3 pályás szintén sötétzöld sínrendszer masszív klasszikus kivitelű (155/22 mm), szerkezetileg tökéletes, szép állapotú, hossza az el-, és letolást biztosítja. Engedi az enyhén egyenletlen felületre való telepítést is. Az elemek, illetve az elő és hátlap új gumitömítéseket kaptak.
A fotókon mindez látható...
Belső hasznos fedése max 2,41 m széles és 4,23 m hosszú területet biztosít. Magassága 70 és 58 cm között változik. Elemenként 1,44 m hosszúságú, ezért összetolt állapotban is csak max 1,5 m a helyigénye. Az előfal és a hátfal is teljes egészében könnyen le és felszerelhető.
Minden elem 4 pontos viharkapcsokkal, csapágyazott görgőkkel és eltolásgátló rögzítőzárral ellátott. A fedés gyermekbiztos zárhatóságú!
A fedés külső-belső tisztítást kapott, így kifejezetten szép állapotúnak tekinthető, nagyszerűen passzol zöld környezetbe, úszójakuzzi fedésére tökéletes választás. Nincs szükség további nehézkes munkálatokra, a fedés csak telepítést igényel az akár azonnali használatbavételre!
Messzemenően a legkedvezőbb megoldás, hogy ezzel a modern formavilágú fedéssel a kisméretű medencéjét tisztán, fagymentesen tartsa és amivel a medenceszezonját hónapokkal előbb és tovább is élvezhesse!
A medencefedés azonnali szállításra, telepítésre kész, előzetes egyeztetéssel bármikor megtekinthető Zala-Veszprém-Vas megyék határában Türjén!

Szállításban és telepítésben, illetve más típusú/méretű, felújított/használt/Új!!!, kedvező ár-értékű medencefedésekben is tudok segíteni!

Ugyanitt országosan az egyik legjobb minőségű és legkedvezőbb áru PP-műanyag medencetestek is elérhetőek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147525675

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn