A gyalázat napjao

3 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Történelmi

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Newt Gringrich, William R. Forstchen

2007-ben Newt Gingrich és William R. Forstchen, a sikeres szerzőpáros Pearl Harbor: 1941. december 8. története címmel új, epikus kalandsorozatot indított útjára a II. világháború csendes-óceáni harcairól, és a mű azonnal felkerült a New York Times bestsellerlistájára.

Gingrich és Forstchen a kritikusok által is elismeréssel fogadott új megközelítésükben - melyet ők maguk ,,aktív történelemnek" neveznek - azt vizsgálják, hogyan változtatta volna meg egyetlen döntés az amerikai történelmet. A Pearl Harborban arra a kérdésre kerestek választ, miként befolyásolta volna az események menetét, ha Jamamoto tengernagy személyesen vezeti a támadást ahelyett, hogy Japánban marad. A gyalázat napjai percekkel a Pearl Harbor lezárása után kezdődik, arról olvashatunk, hogyan reagál a két oldal a Jamamoto tengernagy jelenléte által kiváltott monumentális eseményekre. A támadó flotta hat repülőgép-hordozóját közvetlenül irányító Jamamoto úgy dönt, egy harmadik támadóhullámot is elindít Oahu szigete ellen, majd továbbra is a körzetben marad flottájával, hogy levadássza a megmaradt amerikai hordozókat, melyek a sors és a szerencse kegyelméből nem horgonyoztak a kikötőben a végzetes napon.

A történészek sokat gondolkodtak azon, mit eredményezhetett volna a legendás tengernagyok és tábornokok összecsapása. Ebben a történetben a Pearl Harbor-i támadást követően Jamamoto, a notórius szerencsejátékos a hasonló hírnévvel rendelkező amerikai tengernaggyal, Bill Halseyvel csap össze az ész, az idegek és a szakértelem csatájában.

A gyalázat napjai több szereplő nézőpontjából mutatja be ezt az alternatív történelmet - Roosevelt elnökéből, Churchill miniszterelnökéből, a két tengernagyéból, valamint az elavult gépeket repülő amerikai pilótákéból, akik bátran szálltak szembe a Japán Császári Haditengerészet sokkal fejlettebb repülőgépeivel. Gingrich és Forstchen sorozata tiszteletadás a valódi Pearl Harbor-i támadás túlélői előtt, ugyanakkor fantáziadús és izgalmas beszámoló Amerika hadba lépéséről.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145599793

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn