Royal Canin Instinctive nedves tasakos macskatáp 12x85g

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 8., 11:53

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
egyéb

Típus:
Eledel

Leírás

Kiegyensúlyozott nedvestáp felnőtt macskáknak. Szaftos darabok ízletes szószban, Optimális-Tápanyag-Profil (ONP) a hosszú távú elfogadásért. Kontrollált ásványianyag-tartalommal. Frissen tartó tasakban

A macskák helyes táplálása alapvetően olyan irányelveken alapul, mint az életkor, fajta, életmód, fiziológia. A Royal Canin teljes mértékben figyelembe veszi ezeket a paramétereket és a macskák specifikus táplálkozási igényein alapuló eledeleket hoz létre. A Royal Canin Instinctive a Royal Canin legmagasabb minőségi irányelvein alapulva készül és figyelembe veszi az 1 évnél idősebb felnőtt macskák által ösztönösen előnyben részesített optimális tápanyag-profilt (ONP).

A Royal Canin Instinctive speciálisan a felnőtt (1 éves kor feletti) macskák igényeihez igazítva készül:

A specifikus Optimális-Tápanyag-Profil (ONP) eredményeképpen a macskák ösztönösen és hosszú távon szívesen elfogadják ezt az eledelt. Mivel hogy a legjobb étel sem ér semmit, ha macska nem eszi meg!

A felnőtt macskák, különösen az ivartalanítottak esetében megemelkedik a húgyúti kövek kialakulásának veszélye. A Royal Canin Instinctive a Healthy Urinary System értelmében biztosítja az egészséges húgyúti rendszert azáltal, hogy csökkenti a húgykövek kialakulását előidéző ásványi anyagok koncentrációját.

A Royal Canin Instinctive eledel minden tápanyagot biztosít macskája számára, amire optimális egészségéhez és vitalitásához szüksége van.

A nagy mennyiségben jelen levő esszenciális zsírsavak elősegítik a sugárzó egészséget és a mérsékelt energiatartalom segít az ideális testsúlyt fenntartásában.

A Royal Canin Instinctive nedves eledel szaftos húsdarabokat jelent finom szószban. A frissentartó tasakokba kiporciózott táp teljes mértékben megőrzi ízét és megóvja az abban lévő tápanyagok minőségét. A tasakok mégis nagyon könnyen kinyithatók.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147623081

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn