Royal Canin Hairball nedves tasakos macskatáp 12x85g

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 8., 11:46

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
egyéb

Típus:
Eledel

Leírás

Nedvestáp felnőtt macskáknak, finom falatkák szószban. Támogathatja a lenyelt szőrszálak távozását és az ideális testsúly kialakulását. Az egészséges emésztőrendszerért minőségi fehérjékkel.

A macskák sok időt töltenek bundájuk ápolásával és eközben elég nagy mennyiségű szőrszálat nyelnek le, melyek összegyűlhetnek a gyomor-bél rendszerben és úgynevezett szőrlabdák alakulnak ki belőlük. A szőrlabdák öklendezés útján távoznak a szervezetből vagy természetes úton választódnak ki. Azonban egyes bársonytalpú kedvenceknél az összegyűlt szőrszálak kellemetlenséget vagy akár súlyos egészségügyi problémákat okozhatnak.

A válogatott összetevőkből álló receptúrát kifejezetten a szőrlabdaképződés csökkentésére és a lenyelt szőrszálak természetes kiválasztódásának elősegítésére fejlesztették ki. Támogathatja szobatigrise emésztőrendszerét és a szőrszálak székleten keresztüli távozását.

A Royal Canin Hairball Care szószban jellemzői:

Kiváló minőségű eledel felnőtt macskáknak

Szőrlabdák csökkentése: teljes értékű és kiegyensúlyozott receptúrával

Kiegyensúlyozott tápanyagformulával: mérséjelheti a szőrlabdaképződés kockázatát

A béltevékenység támogatására: elősegíti a lenyelt szőrszálak természetes kiválasztását

Bizonyított eredmények*:  a macskatulajdonosok a Hairball Care eledel 14 napig tartó etetése után arról számolt be, hogy csökkent a részt vevő cicáknál a szőrlabdaképződés *a Royal Canin saját felmérése alapján 

Praktikus csomagolás: egyadagos frissen tartó tasakban 

 A Royal Canin minőségi ígérete
Minden Royal Canin terméket átfogó minőségi ellenőrzésnek vetnek alá annak érdekében, hogy biztosítsák az optimális minőséget és megfeleljenek a macska egyéni táplálékszükségletének, valamint életstílusának. Ez azt jelenti, hogy a Royal Canin Digestive Care táppal cicája számára minőségi és kiegyensúlyozott étrendet kínálhat.

Vegyes táplálás - okosan kombinálva:
Számos tanulmány kimutatta, hogy a nedves- és száraztáp kombinációja támogatja mind a macskák egészségét, mind megfelel az állat természetének! A nedveseledelt a cicák különösen ízletesnek találják, fontos tápanyagokhoz jutnak általa, és az a nagyobb folyadékbevitelhez is hozzájárul, ezáltal segítve a vesék és a húgyutak egészségét. A száraztáp pedig a fogak és a fogíny ápolása mellett nagy koncentrációban tartalmaz tápanyagokat, mint például fehérje vagy ballasztanyagok.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147622925

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn