Royal Canin British Shorthair nedves tasakos macskatáp 12x85g

2 000

Ft

Feladás dátuma:

máj 8., 12:00

Tulajdonságok

Állapot:
új

Szín:
egyéb

Típus:
Eledel

Leírás

Kiegyensúlyozott nedvestáp speciálisan 12 hónap feletti brit rövidszőrű macskáknak. Alacsony energiatartalommal, támogatja húgyutak és a bőr egészségét, valamint a szép szőrzetet. 

A brit rövidszőrű macska igazán nemes állat - nyugodt, türelmes lény kerek testformával, sűrű, rövid szőrzettel - és egészen különleges igényekkel. A Royal Canin British Shorthair nedvestáp segít, hogy e bájos cicák húgyutai egészségesek maradjanak, s speciális, alacsony energiatartalmú receptúrájának köszönhetően kitűnően ellátja azokat, bőrüket és szőrüket pedig egészségesen tartja.

Ez a sármos fajmacska, amely vastag szőre és nyugodt vérmérséklete miatt leginkább egy teddyre hasonlít, egy más macskával sem hasonlítható össze. A pihe-puha maci külső megjelenési forma mögött egy igényes macska rejtőzik, amely egészen speciális eledelt igényel.

Zömök testalkata alapján a brit rövidszőrű esetében különösen ügyelni kell a hatékony súly-managementre. Ezért az ilyen cicának alacsony energiatartalmú eledelre van szüksége, amely figyelembe veszi alkatát. Sűrű szőre is különleges ápolást igényel, hogy szépen csillogjon és egészséges maradjon.

A Royal Canin British Shorthair nedvestáp tökéletesen a 12 hónap feletti brit rövidszőrű macskák szükségleteihez igazított, hisz egy halból, meszes héjú állatokból (omega-3 é s-6 zsírsavakban gazdagok), és olajokból álló exkluzív kombinációt tartalmaz. Így védi a bőr barrierfunkcióját, s teljesen érvényre juttatja a szőrzet szépségét és csillogását. Emellett a csökkentett zsír-fehérje-részarány egészséges és kiegyensúlyozott, alacsony energiatartalmú táplálékról gondoskodik.

A Royal Canin British Shorthair Adult szószban jellemzői:

Nedvestáp 12 hónap feletti brit rövidszőrű macskáknak

Speciálisan e nyugodt macskafajta igényeihez szabott

Támogatja a húgyutak egészségét: a tápanyagok egyedi kombinációja hozzájárul a húgyutak egészségéhez

Alacsony energiatartalom: optimálisan a szükségletekhez igazított és csökkentett zsír-fehérje-részarány az ideális testsúly megtartása érdekében

Az egészséges bőrért és a szép szőrzetért: halból, meszes héjú állatokból és olajokból származó omega-3 és omega-6 zsírsavak, valamint cink erősítik a bőr barrierfunkcióját, szép és csillogó szőrzetről gondoskodnak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147623219

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn