Szinák János, Veress István - Nagy kutyakönyv - Három könyv egy kötetb

1 500

Ft

Feladás dátuma:

máj 10., 18:22

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Hobbi, szabadidő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

A könyv a képeken látható, beírásoktól, aláhúzástól mentes, szép állapotban van.
Tartalmából:
Hármas cél vezérelte a Dunakanyar 2000 kiadót, amikor úgy határozott, hogy megjeleníti ezt a könyvet. Egyrészt azokra a régi kutyásokra gondoltunk, akiknek könyvespolcáról hiányoznak a kötetben szereplő, ma már alig vagy egyáltalán nem beszerezhető munkák. Másrészt úgy véltük, a kezdő kutyatartók örömmel fogadnának egy olyan átfogó művet, amelyben mindent megtalálnak, amit kutyáról, a kutyázásról tudni lehet és érdemes. Végül úgy véltük, jó ötlet lenne kiragadni a szerzők gazdag munkásságából három kiemelkedően jelentős könyvet. Így született meg a Nagy Kutyakönyv, melynek első kötete, A Kutya Hétköznapjai, a kutyatartók és tenyésztők nélkülözhetetlen kézikönyve. Érzékszervek, képességek, táplálás, nevelés, pároztatás, kölyökgondozás, tenyésztés, anatómia, küllemtan ebben a könyvben Ön valóban minden praktikus tudnivalót megtalál!
A Kutyabajok, Kutyabetegségek arra ad választ, hogyan lesz kutyája egészséges, mozgékony, életerős? Mit tegyen, ha mégis megbetegszik?Miről ismerheti fel az egyes betegségeket? Hogyan ápolhatja, gondozhatja, kezelheti otthon kedvencét? Milyen legyen a beteg kutya étrendje, életvitele?
A Világ Kutyái nemzetközi viszonylatban is egyedülállóan gazdag leltár, amely 376 kutyafajta standard-leírását, jellemzését, tulajdonságait és színes képét tartalmazza. Három könyv egy kötetben! Ez a Nagy Kutyakönyv, a Dunakanyar 2000 kiadó újdonsága!

Várpalotán vagy Veszprémben előre egyeztetett időpontban átvehető, vagy Foxpost csomagküldése megoldható. (Csomagküldés esetén a szállítási költség a vevőt terheli.)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147675412

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn