Miele K 37683 iDF beépített hűtőszekrény fagyasztórekesszel fehér

319 999

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Fehér

Márka:
Miele
Típus:
hűtőgép, fagyasztó, kombinált hűtő, beépíthető

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Miele K 37683 iDF beépített hűtőszekrény fagyasztórekesszel fehér 263 Liter netto 177 cm magas A+++

A +++ energiafogyasztás (AE_c) 1) kWh / év 163

Hasznos hűtőtér kapacitás Összesen 263 L ebből hűtőtér 171 Liter hasznos kapacitás friss élelmiszerekhez ,

fagyasztórekesz 28 Liter

4 egyéb rekeszek

Tárolási idő üzemzavarok esetén 19 h

Fagyasztó kapacitása 3) kg / 24 óra légkondicionálás

beépíthető hűtő:szekrénybe kell építeni

Ajtópánt fordítható

Dekoratív keret (bútorlap szerelő tartozék) rendelhető utólag szerelhető

Az eszköz méretei:
Magasság 177,0 cm
Szélesség 55,9 cm
Mélység 54.4 cm

Elektromos csatlakozás Feszültség V220-240

Áramáram-fogyasztás

MA1.200Biztosíték A10

Frekvencia Hz50

A gyártó neve és postacíme Miele & Cie. KG, PO Box, 33325 Gütersloh

A készülék szépséghibás!

Garanciaidő 3 év

Mosogatógépben mosható beltéri ajtó polcok A Miele Comfortclean beltéri ajtó polcok kiváló minőségű SAN műanyagból készülnek, és különösen karcállóak, vegyszerállóak, hőállóak és nagyon átlátszók. A K 10 000 és a 30 000 széria összes beltéri ajtótárcsa könnyen tisztítható higiénikusan a mosogatógépben (55 ° C-ig). A polcok kézi törlése már nem szükséges.

Az ételek és a bor legjobb tárolási körülményei A hőmérséklet mellett a páratartalom is nagyon fontos az ételek és a bor tökéletes tárolásához. A Dynacool segítségével a levegő egyenletesen kering egy integrált ventilátoron keresztül, így a hőmérséklet és a páratartalom optimálisan oszlik meg.

Gondos tárolás a maximális élvezet érdekében Az ételeket a páratartalom-szabályozással ellátott Mastercool fiókokban, egyedileg optimalizált éghajlaton tárolják: a hűtési hőmérséklet megközelíti a 0 ° C-ot, a páratartalmat optimálisan igazítják az egyes ételtípusokhoz. Ez hosszabb ideig megőrzi az Ön készleteit különösen a gyümölcsök és zöldségek

Flexilight Az új Flexilight LED üvegpolc-világítás nemcsak a Miele hűtőszekrények belső terét tükröződésmentes és egyedi fényességgel világítja meg, hanem rugalmasan és egyedileg is elhelyezhető az egyes polcok szintjén. Az étel méretétől és számától függően a fényforrást nem lehet elzárni, és a megvilágítás károsodhat.

Több hely XL belsővel! Az XL belsővel rendelkező Miele hűtőszekrények lényegesen több helyet és kényelmet kínálnak az ételek tárolásához. A nagyobb mélység a hűtőtérben nagy és terjedelmes tárgyak, például sütőtálcák esetében is elegendő. Az XL belső tér a fagyasztórekeszben és a Perfectfresh zónában is érezhetően nagyobb helyet kínál minden fiók szintjén. Tehát a tömeges vásárlás kétszer olyan szórakoztató.

Abszolút jól átgondolt megoldás: A fém belső tartályok magassága fokozatmentesen állítható. A jól átgondolt működési elv különösen könnyű kezelhetőséget biztosít; a konténerek könnyen és biztonságosan zárhatók.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145449845

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás