Elektrabregenz kombinált hűtőszekrény Ksn97750X, 0 fokos zöldségtároló

189 999

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 14:03
Üzleti
Ingyenes házhozszállítás

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Szín:
Szürke

Márka:
Egyéb
Típus:
kombinált hűtő

Leírás

Eladó új, csomagolás sérült, esztétikai hibás Elektrabregenz kombinált hűtőszekrény Ksn 97750X, 0 fokos zöldség tárolóval, után érlelési zónával, szag semlegestől technológiával LED világítással No frost

Hűtő/fagyasztó kombináció,
hűtőteljesítmény: 253 l,
beleértve a Superfresh zónát,
szuperhűtés,
palacktartó (vízszintes),
üvegpolc hely: 3, gyümölcs/zöldségtartály: 1,
LED világítás,
fagyasztóűrtartalom: 109 l,
fiókok: 3,
Nofrost, kijelző,
C energiahatékonysági osztály,
szélesség: 59,5 cm,
magasság: 202,5 cm,
mélység: 67 cm

A a No Frost jegesedést gátló technológia következtében nem csak a fagyasztó részben nem képződik jég, de teljességgel megszűnik a hűtőtér párásodása is.
Annak érdekében, hogy a No Frost emblémával ellátott hűtőnk élettartama a lehető leghosszabb, az energiafogyasztásunk viszont a lehető legalacsonyabb legyen, érdemes figyelmet fordítani a rendszeres karbantartásra.
Az automatikus fagyasztó leolvasztási rendszerrel, vagyis a No Frost technológiával felszerelt hűtők egyik legfontosabb jellemzője, hogy azokat nem kell leolvasztani. A hűtőtérből egy ventilátor a párologtató felé tereli a nedves levegőt, így az összes pára irányítottan fagy rá az elpárologtatóra, és az így keletkezett kis mennyiségű jég az időkapcsolóval felszerelt fűtés hatására rendszeresen és észrevétlenül leolvad. Az olvadékvíz összegyűlik a fagyasztót működtető kompresszor feletti tálkában, ahonnan annak melegétől elpárolog. Bár egy No Frost hűtőgép jóval kisebb odafigyelést igényel, mint egy régi típusú, állandóan jegesedő hűtő, azért némi karbantartást igényel.
1. A legfontosabb teendő olvadékvíz-kifolyó nyílás rendszeres tisztítása. Az olvadékvíz-kifolyó nyílás a hűtőtér alsó-hátsó részén található. Ennek a kis nyílásnak azért van nagy jelentősége, mert ezeknél a készülékeknél a hűtőelem a hátsó fal mögött helyezkedik el, ennek következtében ide csapódik ki működés közben a belső tér páratartalma. A nyílás rendszeres tisztítása nagyon fontos a készülék meghibásodását elkerülendő.
2. Érdemes évente legalább egyszer kihúzni és alaposan kitisztítani, fertőtleníteni a hűtőteret.

A hygair egy olyan ionizációs technológia, amely csak a kiválasztott elektrabregenz hűtőszekrényben található. Az ionok megszűrik a tárolás során keletkező baktériumokat és szagokat. Az étel hosszabb ideig marad friss.

Ion Fresh Technology
A kellemetlen szagok és a baktériumok elkerülése érdekében az Elektrabregenz természetes praktikát alkalmaz. Az Ionfresh technológia ezeket a természetes részecskéket tartalmazza, amelyek nagy koncentrációban találhatók a levegőben. A levegő vitaminjai néven is ismert, hogy ezek az ionok elpusztítják a baktériumokat és a szagmolekulákat, mielőtt a hűtőszekrényben elszaporodnának. Szóval nyugodtan lélegezhet, amikor kinyitja a hűtőszekrényt, mert a levegő tiszta és az étel hosszabb ideig marad friss.
A negatív ionok pozitív ionokat rögzítenek. Ez megbízhatóan felszabadítja a levegőt a hűtőben a szagoktól és a baktériumoktól.

Super Fresh
A hőmérsékletet a fagyáspont felett tartva a nedvesség mindig optimális szinten marad. Hús, hal és tejtermékek esetében az íz, a friss megjelenés és a tápanyagok hosszabb ideig maradnak meg.

Zajcsökkentő
A speciálisan kialakított zajszigetelő elemek és az áramlási hangcsillapítók biztosítják, hogy a hűtőszekrény csendes legyen, még akkor is, amikor hűt.

LED Világítás
A fehér LED izzók nemcsak kellemesebb fényt adnak, hanem rendkívül tiszták és hatékonyak.

Szabadság Üzemmód
Ha utazik, az energiafogyasztás csökkentése érdekében a hütőt készenléti állapotba helyezheti. A hőmérséklet 15 ° C , míg a fagyasztó kapacitása nem változik.

Antibakterális Tömítés
A hűtőszekrény maximális higiénia érdekében az ajtótömítések antibakteriális bevonattal vannak ellátva.

Szag Filter
Egy speciális fotokatalitikus aktívszén-szűrő kiküszöböli a meglévő baktériumokat és megakadályozza a szagok és az új baktériumok kialakulását.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147136479

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Elektra Outlet

Benkő Dávid Dániel e.v

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn