Scheppach TW 1200 Szerszámos kocsi Műhelykocsi Garanciával!

company_logo

74 990

Ft

Feladás dátuma:

ma, 08:59
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
mechanikus szerszám

Leírás

Mindig legyen kéznél a megfelelő szerszám a scheppach TW1200 2 az 1-ben műhelykocsi ideális segítő a műhelyben és a garázsban. Minden szerszámnak megvan a maga helye, ezért mindig gyorsan kéznél van. A kivehető szerszámosládának köszönhetően a 70 darabos szerszámkészlet különösen könnyen szállítható. Rugalmasságának köszönhetően a műhelykocsi gond nélkül használható polcként is nehezebb munkadarabokhoz.

Praktikus 2 az 1-ben funkció: kivehető szerszámosládából és alapszekrényből áll
70 darabos szerszámkészletet tartalmaz
Sima futású kerekek
Zárható a szerszámok biztonságos tárolása érdekében
Öt nagy, extra stabil és gördülékenyen működő fiók
Nagy tárolóhely a műhelykocsin
Kivágások további termesztési és tárolási lehetőségekhez
Fogantyúk a kényelmes szállításért

Minden egy helyen és mindig kéznél van a TW1200 2 az 1-ben műhelykocsival a műhelyben lévő összes szerszám egyszerre a helyszínre vihető. Így nincs szükség bosszantó utazásokra a műhelyben, hogy megfelelő csavarkulcsot vagy kiegészítő fogót szervezzenek.

A scheppach praktikus szerszámos kocsija két egységből áll - egy szerszámos dobozból és az alapszekrényből -, amelyek kombinálva vagy külön-külön is használhatók: A szerszámosláda kivehető, és szükség esetén az alapszekrényben tárolható. Ez azt jelenti, hogy a TW1200 különösen egyszerűen és helytakarékosan tárolható, így kis műhelyek számára is ideális választás.

A műhelykocsit 70 darab tartalommal szállítjuk. Többek között olyan elterjedt eszközöket tartalmaz, mint a kalapács és műanyag kalapács, kilenc kombikulcs, hat hornyos csavarhúzó és egy fázisvizsgáló, négy rögzítő fogó és egy csőkulcs, két megfordítható racsnis különböző dugókulcs betétekkel, univerzális csatlakozás, hosszabbítók, ill. csúszó adapterek, hatlapfejű csavarkulcs készlet és további tárolási lehetőségek.

A nagy tárolóhely lehetővé teszi a gyakran szükséges szerszámok biztonságos tárolását. Így még könnyebben elérhetők anélkül, hogy kinyitnák a fiókokat, vagy a nyitott fiókok miatt helyet veszítenének a műhelyben.

A szerszámosládában négy tágas és gördülékeny fiók található, valamint praktikus hordozófogantyúk a könnyű szállítás érdekében. 450x240x325 mm-es méretének köszönhetően könnyen és egyszerűen tárolható az alsó szekrényben. Az alsó szekrény mérete 515x280x630 mm, és van egy további nagy fiók. Minden fiók teljesen kihúzható, így a szerszámok könnyen hozzáférhetők.

Négy simán futó univerzális kerék és egy további fogantyú az alapszekrényen megkönnyíti a TW1200 mozgatását. A biztonságos parkolás érdekében a kerékpár zár funkcióval rendelkezik. A szerszámosláda zárral is fel van szerelve. Ez azt jelenti, hogy a szerszám biztonságosan tárolható és védhető a lopástól.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146187488

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn