Scheppach HP 1900 60KG Lapvibrátor Garanciával!!

company_logo

139 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach HP1900S egy kompakt és könnyű vibrációs lemez, amely még mindig nagyon jó tömörítési eredményeket ér el. Bármilyen ház körüli, teraszon, kertben vagy előterekben végzett munka gyorsan és egyszerűen elsajátítható az agilis segítővel.

Tányér mérete: 530 x 350 mm
Kompressziós nyomás: 17000 N
Nagy haladási sebesség a munka hatékonyságának növelése érdekében
Vezetőeszközzel együtt, egy személy szállítására
Fekete gumiszőnyeget tartalmaz a burkolási munkákhoz
Automatikus előrelépés - továbbra is lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy könnyen beavatkozzon a mozgás irányába

A scheppach HP1900S vibrációs lemez, más néven vibrációs lemez, egy motoros és kézi építőipari gép, amelyet kis és közepes méretű területek talajtömörítésére használnak. A HP1900S nagyszilárdságú acélból készült 530 x 350 mm-es alaplemezével jó vétel kis- és közepes méretű építkezésekhez, például burkolt utak, autóbeállók és teraszok fektetéséhez, valamint kert- és tereprendezéshez.

Ha jó tömörítési eredményeket akarunk elérni egy robusztus és könnyű vibrációs lemezzel, akkor a HP1900S a tökéletes választás: kompakt és manőverezhető, 17000 N tömörítési nyomással és 30 cm-es tömörítési mélységgel.

Az erőteljes, 4, 1 kW-os 4 ütemű benzinmotor jó munkasebességet biztosít. A vibrációs lemez alapfelszereltségként olajellenőrzővel van felszerelve, amely megvédi a motort a sérülésektől, ha az olajszint túl alacsony. A 25 m/perc maximális előtolásnak és a 350 mm-es panelszélességnek köszönhetően nagy területet lehet rövid idő alatt feldolgozni. Az automatikus előrehaladás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy probléma nélkül beavatkozzon a mozgás irányába.

A burkolati munkákhoz fekete gumiszőnyeg tartozik a vibrációs lemezhez. Ez a vibrációs lemez alá van felszerelve, ami azt jelenti, hogy használható betontömbök, betonlapok stb. vibrálására anélkül, hogy a tömbök károsodnának.

A HP1900S integrált meghajtó eszközzel rendelkezik az egyszerű szállítás érdekében. Ehhez a felső fogantyút lehajtják, az alvázat kioldják az alsó fogantyún lévő horgokból, és felemelve elfordítják a gép alá. Most a vibrációs lemezt egy személy mozgathatja.

Kompakt, 1140 x 410 x 840 mm-es méretének köszönhetően a lemeztömörítő munka után könnyen elrakható.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144589993

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás