Scheppach DBS 800 Fúrószár Élező fúróélező Garanciával

company_logo

14 990

Ft

Feladás dátuma:

márc 22., 16:36
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
elektromos szerszám

Leírás

A scheppach DBS800 fúrócsiszoló visszaállítja a megfelelő élességet a fúrócsúcsnál a tompa fémfúróknál. A 118°-os csúcsszögű csigafúrók élezhetők. A különösen hosszú élettartamú gyémánt élezőkő tökéletes vágást biztosít. Különösen jó eredmények érhetők el a 3, 0-13 mm-es HSS fúrókkal.

Három egyszerű lépésben élesíti a tompa fúrószárakat
Hosszú élettartamú gyémánt élezőkő a tökéletes vágásért
Alkalmas a legelterjedtebb fémfúrókhoz, a legnépszerűbb méretekben
80 W-os motor elegendő teljesítménnyel minden alkalmazáshoz
A gyémántvégű csiszolókorong tökéletes és jól élezett eredményt biztosít számos szerszámon
Különösen alkalmas HSS fúrókhoz (3-13 mm)

A fúró minden barkácsoló alapvető felszerelése. Aki azonban rendszeresen fúr lyukakat különböző anyagokba, az tudja, hogy a fúrószárak egy idő után kopás jeleit mutatják. Az éles fúrók azonban nélkülözhetetlenek a tiszta eredményhez egy fúróélező segíthet: ahelyett, hogy új fúrókat kellene vásárolnia, könnyedén megélezheti saját hobbiműhelyében.

A scheppach praktikus DBS800 fúrócsiszolójával a tompa fémfúrók gyorsan és egyszerűen újraélezhetők, mindössze három lépésben: Az első lépésben a fúrót előre beállítják és rögzítik a tokmányban. A második lépésben a fúrót köszörüljük. A harmadik és egyben utolsó lépésben a fúrót végül elvékonyítják.

A 220 x 180 x 160 mm méretű kompakt készülék minden kis otthoni műhelyben is megtalálható. A könnyű kezelhetőségnek köszönhetően az amatőrök is precíz és éles eredményeket érhetnek el.

A DBS800 a leggyakoribb 3, 0-13 mm átmérőjű fúrókhoz alkalmas. A fúrócsiszoló különösen jó eredményeket ér el a HSS fúrógépekkel (nagysebességű acélfúrók). A praktikus fúróélezővel 118°-os csúcsszögű csavarfúrókat is lehet élezni.

A mellékelt 79 mm átmérőjű gyémánt csiszolókorong tökéletes élezést biztosít a szerszámok széles skáláján. Ha a köszörűkorong elhasználódott, néhány egyszerű lépésben könnyen cserélhető.

A 80 W-os motor 4200 ford./perc maximális fordulatszámmal elegendő teljesítményt biztosít minden alkalmazáshoz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143567122

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás