Scheppach Akkumulátoros Lombfúvó Garanciával!!

company_logo

49 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Üzleti
Bolt
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Márka:
Egyéb
Típus:
lombfúvó-szívó

Leírás

Akkumulátorral Töltővel!! A scheppach 40 V-os vezeték nélküli lombfúvóval a falevelek és szennyeződések eltávolítása a ház körül többé nem jelent problémát. Erős, 45 m/s-os légsebességű axiális ventilátorával és karbantartást nem igénylő 40 V-os akkumulátor-meghajtásával minden kihívással megbirkózik, és ha valamikor extra teljesítményre lenne szüksége, egyszerűen használhatja a turbó üzemmódot és a teljes teljesítményt. .
Erőteljes 40V-os motor
Easy Start a könnyű és energiatakarékos kezdéshez
Nagy légsebesség 45 m/s 10,4 m/perc légáramlás mellett
Könnyű és ergonomikus kialakítású, hogy csökkentse a fáradtságot

Maximális mozgásszabadság a maximális levélmentes felhajtókért, nehéz benzinmotor vagy tank nélkül. A scheppach 2,36 kg-os könnyű BAB150-40Li akkus lombfúvójával egyenlő mértékben élvezheti a mozgás szabadságát, az alacsony zajszintet és a teljes 40 V-os teljesítményt.
2019-ben a scheppach BAB150-40Li akkumulátoros lombfúvót a Heimwerker Praxis magazin 1,5-ös általános osztályzattal tüntette ki a felső osztályban. Ár/teljesítmény arányban nagyon jó minősítést kapott.
Az alacsony vibrációjú készülék és a könnyű, ergonomikus kialakítás kényelmes és fáradtságmentes munkavégzést biztosít. A 45 m/s légsebesség és a 10,4 m/perc légáram gyorsan eltávolítja a házat körülvevő leveleket és szennyeződéseket.

Erőteljes és mégis csendes munkavégzés az akkumulátor meghajtónak köszönhetően. A 40 V-os villanymotor szintén nem igényel karbantartást, és szinte kopásmentes használatot garantál. Az Easy-Start lehetővé teszi a levélfúvó könnyű és kis erőfeszítéssel történő elindítását. Fokozatmentes sebesség vagy turbó üzemmód? A BAB150-40Li akkumulátoros lombfúvó mindkettővel szolgálhat.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131115576

Kapcsolatfelvétel


Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás