Masszirozo alakformálo vibrácios masszirozogép masszázs tréner

45 990

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Ingyenes szállítással megvásárolhato,utánvételesen fizetve erös,tökéletesen müködö multifunkcionális,rendkivül hatásos müködésü vibrációs fogyasztó zsirbonto,illetve a teljes test masszírozás ára alkalmas masszirozo gép.
Állítható magasságú,összecsukható kivitelü,így hordozható. Könnyű a tárolás is, mert praktikusan összecsukva bárhol, az ágy alatt vagy szekrény mellett lehet tárolni.
Ezzel a vibrációs géppel bármelyik testészét megtudja masszírozni hogyha bármilyen fájdalma van,derék fájás,hátfájás,ízületi fájdalmak vagy hogyha fogyni és csinosodni, izmosodni szeretne a strandszezonra.
Ezzel a géppel pihenve,megeröltetés és kinzo fogyokura nélkül,játszva fogyhat le,és alakithatja át a tökéletesre a testét.
A bőr alatti zsírréteg nagyon gyors eltávolítására,valamint a test átmozgatására,átformálására,átalakitására használandó.A legkritikusabb helyekröl fogyhat gyorsan,mint a has.Onnan a legnehezebb fogyni bármilyen megeröltetö edzéssel.Ezzel a géppel célirányosan karcsusodhat rendkivül gyorsan a comb,popsi,derék és has tajékárol,az uszogumit is eltüntetheti.
Napi 2×30perc és 2 hét használat után rendkivül látványos feszesedést,fogyást érhet el!
Szine: fehér
Erös,stabil acél vázszerkezet.Desing megjelenésü,profi gép.Nincs olyan testrész,amit ezzel ne tudna megmasszirozni,lefogyasztani,a bokátol,a nyakig!Comb belsö-külsö részét,hátat,nyakat,oldalunkat,a karokat,vádlit,stb.Nagy elönye még az is,hogy teleszkoposan összecsukhato tároláshoz,szállitáshoz.Ha a lábszárunkat szeretnénk karcsusitani,akkor lejjebb engedjük a fejrészt az övvel.Ez nagy elönye és praktikussága az üvegtalpas,fix vastag krom állványossal szemben,mert azzal tényleg csak a felsöszakaszt lehet masszirozni,mert nem teleszkopos,nem lehet a magasságát változtatni.Szállitani nem kellemes,mert az nem összecsukhato és a vastag nehéz üveglap,törékeny és reflexologiás masszázspontok sincsenek rajta.Ennek a gépnek a praktikusságai közzé tartozék még az is,hogy 1 másodperc alatt lapra összezárhato szállitáshoz,tároláshoz. Max.12 kg a sulya.
Nagyon halk müködesü.Napi 30-60 percen keresztül nem kellemes szépülni egy hangosan zugo gépen,amikor teljes hangerön sem halljuk a tévét,vagy a zenét.Ezen a gépen állva kellemesen lehet tévézni,zenét hallgatni,telefonálni.
Tulajdonságai:
-reflexologiás,masszirozo talprész,ami által a meréganyagok távoznak a szervezetböl
-tettszölegesen állithato kezelörész,öv-magasság.Be lehet állitani 150 cm-es,és 200 cm-es testmagassághoz és le lehet engedni,ha a lábszárunkat szeretnénk formálni,de ha a fájo nyakunkat,hátunkat,akkor emelni a magasságát.
-Szállitáshoz,tároláshoz lapra csukhato
-egy mozdulattal összehajthato és betehetö az autoba,mindezeket és a fennt emlitetteket nem tudjuk megtenni az üvegtalpas,fix,krom csövázzal rendelkezö hasonlo társával,ráadásul az sokkal nehezebb és sérülékeny az üvegtalp miatt.Amit max,csak szétszerelgetni lehet kulcsokkal,és a sulya is ehhez képest rendkivül nehéz,2-3szor nehezebb ettöl a tipustol.
-Ennek energiatakarékos a fogyasztása
-Választhato 2 fokozatu sebesség
-Rezonációs övvel a test minden pontja nagyon hatásosan átmasszirozhato
- Javítja az izmok vérkeringését,beinditja a gyors anyagcserét,zsirlebontást
-Feszesíti a bört,a test konturjait,így kiválo segítség az alakformálásban
-Megeröltetés,kemény torna nelkül lehet fogyni,izmosodni tévénézés közben,és relaxálva zene hallgatás közben,ellazítani az izmait egy nehéz nap után
-Nincs szükség masszőrre,mert ez egy igazi hipervibrációs masszázsöves gép
-Könnyen és gyorsan fogyasztja a hasat,csípőt,derekat
-Eltünteti a narancsbőrt a combon,vádlin,popsin
-Eltünteti a terhességi striákat,hizás miatt kialakult börrepedéseket
-Megmasszirozhatoak a vállak,mellkas,a hát,a vádli,comb belsö része is lefogyaszthato,ha valakinek összeér
-Izületi bántalmakra
-Visszerekre is jo hatással van
-2 hét használattal olyan látványosan átalakul a test,hogy bele fog férni a rég kihizott ruháiba.Lehet a géphez rendelni tölem karcsusito,feszesitö,zsirbonto 3D krémzselét olcson,ami felturbozza a gép hatását!Kaphato szaunaruha is.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145717812

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn