2db kemping horgász hálozsák Pop Up önfelállito camping sátor

42 990

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 22:04
Ingyenes házhozszállítás

Leírás

Házhoz szállitva utánvétel megvásárolhato 2db eredeti német gyártmányu,kiváló minőségű pufis mumia hálózsák + 2-3 személyes erös,strapabiro vizállo anyagu,2 másodperc alatt önmagát felállithato,kiugro automata sátor.
Személyesen iolcsóbban megvásárolható Nyíregyháza,Nagykálló vagy Kisvárda környékén.
Az ár tartalmazza a házhoz szállítás díját is.
A sátor volt egyszer ha használva,de higiénikusan tiszta.
A német gyártmányú,minöségi hálózsákok nem voltak használva.
Van hasonló önfelállito Pop Up sátor is.
Ez a Pop Up sátor tökéletes kempingező kalandokhoz,horgászathoz,vagy akár gyerek játszó sátornak is.Kényelmes belterével kiváló megoldás kültéri játékokhoz. De kempingezéshez,horgászathoz,fesztiválokhoz és kemping vakációzáshoz nélkülözhetetlen.
Vízálló anyagának és vastag PE padlójának köszönhetően a belseje száraz és tiszta marad.
Az acél vázszerkezet tovább növeli a sátor robusztusságát és strapabíró-képességét,miközben könnyű: 1.5kg marad,amíg a hagyományos 2 személyes sátor minimum 5-7 kg.
1 másodpererc alatt felállítható.Csak felkell dobnia,és már áll is a sátor.Igy mindössze annyi a dolga,hogy hátradőljön és lazítson.
A bejárat szúnyoghálóval lett ellátva,hogy rovarmentes éjszakái legyenek.Egyszerűen összehajtható max,2 másodperc alatt,amíg a hagyományos sátor elrakása vagy felállitása akár 30 percet is igénybe vehet,ha a sátor élettartamát növelve profi modon szeretnék elcsomagolni.Igy ez a Pop Up gyors sátor könnyedén tárolható és szállítható.Összehajtott mérete:15x65x65cm.
Súlya:1.5 kg.2-3 személy elfér benne.
Vízálló,szélállo.Szélállosága:70-80 km-es szélnek is ellenáll.
Mérete: 240x140x120 cm-es.
Szunyoghálos bejárat.
Vizállo,erös PU padlos.Szine:vagány narancs-bordo dekorációval.600-1500 mm helyett 2000 mm vízállóság,ami erős,szeles,esős időben is megbizhatóan megvédi a bent alvókat egy váratlan éjszakai vihar esetén.A hálótérrel egybeépített vízálló padlozat,a szúnyoghálós bejárat,jól elhelyezett szellőzö,mind-mind a sátor kényelmét szolgálják.1 perc alatt felállítható és lebontható.Kis helyen elfér,könnyű,így biciklis,motoros túrákra is ideális,miközben tartós táborozásra is kiválóan alkalmas.
2db kemping,kiváló minöségü, első osztályu múmia hálozsák:pille hab könnyü,pihe-puha nagyméretü hálozsákok.Eredeti német gyártmányuak.Többféle szinböl is lehet választani.
-Saját hordtáskával
-Behuzhato,szabályozhato fejrésszel
-Rugos szabályozhato zsinórszorítóval
Méreteik:
-Teljes hossz: kb. 235cm a kapucnival
-Zsákrész:200cm
-Zsákrész felsö szélessége a vállnál: 80cm (x2=160cm)
-Középen a hasnál: 70cm (x2=140cm)
-Alul a lábnál: 55 cm (x2=110cm).
-Kívül vizhatlan orkán selyem,belül puha nedvszívó kellemes pamut anyagu mindkét hálozsák
-Kívülről belülről cipzározható mindkét hálózsák.Alulról és felülről is lehet cipzározni,dupla cipzárral.Kívülről és belülről is el van látva tépőzárral. Kaphato többféle szinösszeállitásu hálozsák,és van egy pehely töltetü is extrém hidegre.Kérésre küldök fotókat.A mumia hálozsákok mérete átlagban 220-226 cm között van a teljes hosszuk.Csipö-has résznél kb.140-150 cm,vállrésznél 160 cm körül van a szélességük.
Van katonai,vadász jellegü kheki színü,és kasmír mintás is.Vannak 2-4-6 személyes sátrak,gyorsépitésü horgász bojlis sátor,sátor ernyö,1-2 személyes felfujhato matrac párnákkal,gumicsonak szett,szélsátor kempingasztal szett,elektromos pumpa,mechanikus pumpa.Van pumpa nélkül levegövel feltölthetö gyors matrac is.horgász sátrak,kempingszékek,horgászágy, napvitorla,függöágy,felfújható fotel,kempingfözö,nagyméretü elektromos hütötáska,napvitorla,aluvázas napernyö,vizállo szönyeg,aluminium vázas extrakönnyű 3 méteres napernyö,2 személyes kerti és balkon asztal szett,kerti pavilon,alakformáló gépek,stb.
06 húsz 470 2780

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147121450

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn