Vízparti apartman Horvátországban Vir szigeten kiadó!

45 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Vízparti apartman Horvátországban Vir szigeten kiadó!

Üdvözlünk minden nyaralni vágyó látogatót!
Amennyiben szeretne Horvátországban az Adria gyönyörű szigetvilágának partján pihenni és kikapcsolódni, úgy ajánljuk apartmanjainkat szíves figyelmébe, melyek Vir szigeten találhatók.
Az apartmanok közvetlenül a tengerparton Vir város központjától 2,5 km-re egy csendes nyaralóövezetben találhatók.
A klimatizált külön bejáratú emeleti apartmanokból, gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Pag szigetre, valamint a szárazföldön húzódó Velebit hegyre.
Egy-egy apartmanban található egy hálószoba dupla ággyal (160×200), egy hálószoba 2 db egyes ággyal (90×200), nappali rész tv-vel magyar adással, konyharésszel, melyben megtalálható a hűtő, mikró, kávéfőző, főzőlap és a szükséges edénykészlet. Sütésre az udvari grill szabadon használható, mely a tengerparton közkedvelt vacsorakészítő hely.
A tenger felőli teraszon műanyag asztal, szék, és napozóágy segíti a pihenést. A déli oldalon egy külön napozóterasz biztosítja az állandó napfény elérhetőségét. A településrész kiépített strandja 30 m-re van a nyaralótól, de a teljes partszakasz /a nyaraló előtti is/ használható fürdésre, napozásra, strandként van kiépítve. A tengerpart köves, lassan mélyülő, így kisgyermekes családoknak is ideális. A víz kristálytiszta, átlátszó. Mindkét apartman 4 fős + 1 pótágy (kinyitható kanapé a nappaliban). Ár: 120 euró /éj + üdülőhelyi díj (vagy ennek megfelelő forint) 2024-es évre.
Bővebb információ a honlapon. Ágynemü huzatot, lepedőt, konyharuhát hozni kell, azt nem biztosítunk.
A nyaralás alatt lehetőség van hajóvezetői jogosítvány megszerzésére. Egy nap 3 óra felkészítés, másnap vizsga. 3 fajta jogosítvány szerezhető.1. Adria tengeri B, 2. Adria tengeri B + Európa belvizeire folyók tavak, 3. Össz tengeri és Óceáni. Minden vizi jármű vezethető 30 tonnáig. Érdeklődés esetén felvilágosítást adok a telefonszámon. A jogosítvány megszerzése nem függ össze az apartmannal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 129161975

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn