Bomba ajánlat!

Nyaraljon Torreviejában, a spanyol tengerpart legszebb helyén

315

Ft

Feladás dátuma:

máj 17., 05:51

Tulajdonságok

Típus:
Szállás, apartman

Leírás

Nyaraljontorreviejában,a spanyol tengerpart egyik legszebb helyén, olcsóbban, mint a Bookingon vagy az Airbnb-n, 2024 junius 1 és szeptember 28 között!

A lakás, amiről szó van, Torrevieja központjában van, keletre néz,száz méterre a tengerparti sétánytól, egy lakóépület 4. emeletén.
Van benne egy társalgó, két hálószoba, konyha, fürdőszoba, és egy tágas erkély, amiről a tengert is lehet látni. A fő hálószobában nagy franciaágy van, a másik hálóban két külön ágy, szekrényekkel, éjjeli szekrényekkel. Minden helység légkondicionált és az épületben lift van. A lakásban ingyen wifi van televízióval és egyéb kényelmi eszközökkel. Az alapterület hatvan négyzetméter.
Nagyon jók a vásárlási és közlekedési lehetőségek. A szomszédban élelmiszerüzletek, bárok és éttermek vannak, sőt, egy kiváló grillcsirke sütő is van a lakással szemben. A strand körülbelül 100m-re, 3-4 percre van. Torrevieja legnagyobb bevásárlóközpontja könnyen elérhető, és az alicantei repülőtér, (ahol autót lehet bérelni, viszonylag olcsón), kb. 36 km-re található.
A lakás 2024 június elsejétől szeptember huszonnyolcadikáig szabad. Ebben az időszakban a lakás bérleti ára háromszáztizenöt euró egy hétre, ötszázötven euró két hétre, hétszáz euró három hétre, és kilencszázhuszonöt euró egy hónapra. Egyéb költségek, amiket fizetni kell, a vízszolgáltatás, ami tíz euró egy hétre, az eltávozáskori takarítás, ami hatvan euró és a foglalási költség. Ez két hónapnál kisebb időszakra kettőszáz euró. Az áramot a fogyasztás alapján kell fizetni, ami harmincöt cent kilowattóránként.
A lakásban ágynemű, hajszárító, vasalódeszka, vasaló, rendes és micro sütő, toaster, stb rendelkezésre áll. Viszont tilos a dohányzás és kisállatokat sem lehet behozni. Lefoglalni a kiadó cégen keresztül lehet a hirdető telefonszámán keresztül. Ez , vagy e-mailben, . A mellékelt fényképek szinte mindent elmondanak.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147601694

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn