Thomas, a kedves és gyönyörű cica gazdit keres

Ingyen elvihető

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szín:
Egyéb

Fajta:
Egyéb

Életkor:
1 év

Ivar:
Hím, Ivartalanított

Egyéb adatok:
Parazitamentes

Leírás

Csodaszép Thomas gazdit keres !
Láttatok már olyan cicát, aki nem csak azért különleges, mert hihetetlenül intenzív vörös, de ráadásul a csíkjai is márványmintába tekerednek az oldalán? Hát mi sem, egészen addig, amíg Thomas meg nem érkezett ! Hogy milyen is ez a csodaszép kiskrapek?
Thomas egy meglepően kis termetű, kerek arcocskájú, telihold szemű, aprócska, ámde mégis arányos alkatú, pihe-puha szépség
Kimondottan kedves természetű, de mégse tolakodó. Az új dolgoktól elsőre megszeppen, az új cicáktól is, de ha feloldódik, akkor nagyon ragaszkodó. Elénk jön, amikor otthonába lépünk, bucizik, dörgölődzik fejecskéjével, ölbe lehet venni, ahol csendesen dorombolgat. Nyugodtabb cica, pedig még csak másfél éves, kíváncsi, mégis, a tollas bottól néha megriad !
Szeret dolgokra felmászni, kimondottan kedveli a magasságot (ez nálunk a szekrény tetejét jelenti ) és megvannak kedvenc búvóhelyei is, ahová békében félrevonulhat, de ha a közelében vagyunk, akkor ott sertepertél és naná, hogy láb alatt van !
Vagány, belevaló cicusokkal jól kijön, Fecsi cicánk elválaszthatatlan jó barátja, félénkebb cicáknak viszont túl heves, mert játékból lakótársait hátulról levadássza (azaz lesből ráugrik a többi cicára). Ez Fecsinek tetszik és hatalmas játék kerekedik ki belőle, egy másik cicánknak, Poppynak viszont sok volt, és sajnos félt tőle. Thomas csak cicákkal heveskedik, emberekkel békés, bújós, sose karmol vagy harap, első cicának is szuper választás! Gondozásunkba szeretett gazdája váratlan elvesztése miatt került.
Thomas egy 1,5 év körüli, ivartalanított kandúrka, aki parazitamentesítve van, macska aids és macska leukózis tesztjei negatívak. Benti tartással szeretne költözni új otthonába. Jelenleg Gödön él ideiglenes befogadónál.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145625820

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn