Fecsi, a mókás és beszélgetős kiscica gazdit keres

Ingyen elvihető

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szín:
Foltos

Fajta:
Egyéb

Életkor:
6-12 hónap közötti

Ivar:
Hím

Egyéb adatok:
Kötelező oltásokat megkapta, Parazitamentes

Leírás

Gazdit keres Fecsi (ingyen elvihető), a világ legkotnyelesebb kiscicája !
Van nekünk egy Fecsikénk, aki egy igazi mókamester !
Nevét onnan kapta, hogy nagyon fecsegős egy macska, ha kell, ha nem, be nem áll a pofija, nyávog, amikor belépünk az ajtón, purrog, ha mesimizzük, dorombol, ha ölbe vesszük, murrog, amikor labdával a szájában kiskutyaként rohangászik, csipog, amikor valamire kíváncsi és miákol, amikor épp azt jelzi, hogy kiürült a cicatál (azaz kb. mindig )! Roppant kíváncsi és életre való, minden is érdekli: az alomtakarítás, az ajtónyitás, a csapból vízfolyatás, a sepregetés, a rendrakás és persze az ablakból elé táruló, végtelen-nagy külvilág ! Elsőre barátságos bárkivel, nagyon jóhiszemű és nyitott kiscica. A többi macskára (hiszen a maga öt hónapjával még csak süldőmacska számba megy) kezdetben félelemből fúj és harciasan morog, de igazából mindez a színjáték csak addig tart, amíg azt hiszi, hogy itt most rettenthetetlennek kell látszani !
Máskülönben kimonodttan szereti és igényli a cicatársaságot, ezért második vagy harmadik cicának is ideális választás, a lényeg, hogy az új pajtása is szeresse a játékot! Jelenleg egy 1,5 éves kandúrkával, Thomassal osztja meg mindennapjait, akivel annak ellenére, hogy Thomas csendesebb alkat, nagyon jó barátok - Fecsi megmutatta Thomasnak az egész cicaházat és bátorította érkezése után . Hogy hogyan is kell ezt elképzelni? Szegény Thomas mikor hozzánk került, nagyon meg volt szeppenve és mindig elbújt valahová. Fecsi, miután 2 napi fújás után rájött, hogy mostmár biztosan nem lesz megéve és Thomas még jobban fél mint Ő, Thomast minden búvóhelyen megkereste és..... és nem csinált semmit . Leült, vagy lefeküdt mellé és együtt voltak elbújva mígnem Thomas szépen feloldódott és akkortól együtt indultak a kisházban felfedező utakra . Nagyon örülnénk, ha a két barát együtt gazdásodna, de külön-külön is lehet érdeklődni róluk.
Fecsi egy 5 hónap körüli, életvidám kiskandúr, fiv/felv tesztjei negatívak, rendszeresen parazitamentesítve van, oltási programját megkezdte, ivartalanítására legkorábban 1 hónap múlva kerülhet sor. Benti tartásra szeretne költözni barátjával, vagy másik cica mellé aktív, pörgős emberek otthonába ! Jelenleg Gödön él ideiglenes befogadónál.
Ha szeretnéd meglátogatni legbeszélgetősebb cicánkat, küldj nekünk privát üzenetet, vagy hívj minket telefonon :-)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145356242

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn