Lapvibrátor talajtömörí Mikasa Wacker Bomag Ammann ipari döngölő honda

169 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 11., 15:29
Üzleti
Országos

Leírás

Nagy választékban kaphatók ipari lapvibrátorok benzines és dízel (diesel) kivitelben 45kg-tól !!!

Látogasson el oldalunkra az alábbi linkre kattintva, ahol további információkat kaphat gépeinkről:



Nálam megtalálhatja az Ön igényeihez és pénztárcájához mérten az idősebb, olcsó gépektől, a megfizethető, fiatal ipari, de minőségi, használt lapvibrókat.

Van olyan építőipari gépe, amelyet nem használ és elcserélné? Cserelehetőség vagy bizományos értékesítés is biztosított, mindig rugalmas adás-vételre törekszünk!

Ha ideje sajnos Nem engedi, a Szállításban versenyképes árakon tudunk segíteni az ország egész területén, de más országokba történő fuvar esetén is találunk megoldást. Egyéni igény esetén videót készítünk a gép működéséről üzem közben.

Csak általános információkról érdeklődik, nincs konkrét elképzelése?

Ne habozzon! Kérje ki a véleményemet, ossza meg velem tapasztalatait!

A Jófogás üzenetküldő rendszerén, telefonon, és email-ben rendelkezésére állok akár munkaidőn kívül is.

Nézzen szét és csatlakozzon a linkre, ahol "követő"-ként is jelen lehet a napi szinten változó készletről, vagy csak egyszerűen általános információkat szerezhet az általam kínált gépek típusairól.

Forduljon hozzám bizalommal!

Ha további, más típusú gépeket is keres, megtekintheti a kép felett elhelyezkedő "Szabó Mátyás további hirdetései" ikonra kattintva.

A vibrációs gépek és berendezések felhasználási területe az építőiparban nagyon széles. A földmunkák, töltések, útalapok, kavics-zúzottkő- homok ágyazatok, betonkő burkolatok csak akkor teherbíró építmények, ha az építéshez felhasznált anyagot eredeti vagy előre meghatározott tömörségi állapotba hozzuk, azaz mesterségesen tömörítjük.

Vibrációs felületi tömörítő gépet alkalmaznak általában kis területű, vízszintes elrendezésű létesítmények betonburkolatainak kivitelezésénél, betonkő burkolatok építésénél, a zúzottkőrétegek, az aszfaltkeverékek és hidegaszfalt tömörítésekor, talajstabilizációs útépítéskor.

Használható még földmunkák, töltések, útalapok, gátak, feltöltések, közmű munkaárkok, valamint utak, járdák kátyúzó anyagának tömörítésére. A kiegészítő elemként használt - a tömörítő lapon rögzíthető- rugalmas, jó siklási tulajdonságú vulkollán lemez segítségével betonkő burkolatok-térkövek aljzatágyba való tömörítése is elvégezhető. A lapvibrátor a tömörítéssel egyidejűleg formázza, egyengeti is az aljzatot.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 73825659

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn