Új 30l kettős frekvenciájú ultrahangos tisztító Degas funkció folyadék

179 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 16:11
Üzleti

Leírás

Jellemzők és részletek:
A tartály mérete: 30L
Ultrahangos teljesítmény: 600W
Ultrahangos frekvencia: 28/40KHZ
Fűtési teljesítmény: 500W.
Kiváló rozsdamentes (SUS304) acélból készült, korrózióálló tartály
LED kijelző
Tartály mérete: 51x31x21 cm
Súly: 15.2 kg

Frissített kiadású gép, beépített ventilátorral. Megbízhatóságát, és verhetetlen ár-érték arányát jól mutatja, hogy számtalan márkanéven, világszerte értékesített készülék, leggyakrabban csak a kezelőfelület színe változtatják..
Működésére 1 év garanciát vállalok, magyarországi szervízhátteret biztosítok. A készülék mellé prémium minőségű Rivolta tisztítófolyadékot is adok ajándékba.
Kipróbálási, megtekintési lehetőség Gödöllőn a hét minden napján.

Fő felhasználási területek:

Gépipar, járműipar: ki kristályosodások, olaj szennyeződések, oxidálódások eltávolítására, csapágyak, gépek és egyéb alkatrészek karbantartása, elektróda tisztítása, nagynyomású készülékek, benzinszolenoid befecskendező szelepek, karburátorok mosása, sárgaréz érintkezőkből származó szennyeződés eltávolítása, műanyag mosás, mérőműszerek és precíziós szerszámok tisztítása, lerakódások és a szennyeződések eltávolítása a fúvókákból és szitákból

Elektronika:
Elektromos alkatrészek mosása
Nyomtatott áramköri lapok tisztítása (alkatrészek eltávolítása nélkül)
Pontos mechanikai és elektronikus rendszerek mosása a helyszínen
Öntvények mosása
Nyomtatópatronok mosása

Optika:
Üvegmosás polírozás vagy őrlés után
Optikai üvegmosás
A szemüvegkeretek őrlése után képződött szennyeződések eltávolítása

Ékszerek, órák, érmék:
Ékszerek mosása a polírozó paszta után
Öntvények mosása
Csiszoló kövek tisztítása
A lerakódások eltávolítása

Egészségügy:
Üveg és fém eszközök tisztításához gyógyszer maradványok és fertőtlenítés céljából lehet felhasználni.

Hogyan múködik az ultrahangos tisztító?

Az ultrahangos tisztítás besugárzás következményeként kavitációs jelenség alakul ki, ami által az alkalmazott folyadékban mikroszkopikus méretú buborékok keletkeznek. A buborékok parányi méretükból adódóan a legkisebb helyekre is képesek bejutni - ahova szabad kézzel történó tisztítással nem lehetséges.

A tisztítás hatékonyságának növelése érdekében víz helyett érdemes kifejezetten az adott szennyezódés eltávolítására kifejlesztett tisztítófolyadékot alkalmazni. Ennek oka, hogy a kezeletlen víz felületi feszültsége akadályt jelent a kisméretú buborékok képzódésének folyamatában.
A tisztítás folyamata általában 3-6 percet vesz igénybe, azonban a szennyezódés típusától és mértékétól függóen ez akár 20 perc is lehet.

Miért érdemes ultrahangos tisztítót választanod?

Kíméli a tisztítandó tárgyat az ultrahangos tisztító kizárólag a szilárd felületen megtalálható szennyezódéseket fogja eltüntetni, semmilyen kárt nem okoz a tisztítandó tárgyban, ezért kedvelt a különbözó finommechanikai eszközök és áramkörök esetében.

Szinte bármilyen szennyezódésre megoldást nyújt legyen szó zsírról, olajról, porról, homokról, koromról vagy akár rozsdáról az ultrahangos tisztító bármelyik szennyezódésre tökéletesen alkalmazható. Jelenleg a piacon nincs még egy olyan technológia, amely ilyen széles körben alkalmazható a szennyezódések eltávolítására.

Precizitás a legmagasabb fokon az ultrahang frekvenciájának köszönhetóen hatékonyan eltávolítja a szennyezódést a tisztítandó tárgy nehezen hozzáférhetó felületeiról is, nem számít mennyire komplex a tárgy felépítése, mivel olyan helyekre is eljut, ahova más tisztító eszközök már nem lennének képesek.

A környezetbarát ultrahangos tisztító energiafelhasználása rendkívül alacsony és használata semmilyen károsanyag kibocsátással nem jár. Továbbá az ultrahang használatának nincs semmilyen egészségügyi kockázata sem, teljesen biztonságos technológia.

Postai átvétel futárszolgálattal, utánvétes fizetéssel is. Minden termékem gyári csomagolásban van, a hibátlan kézbesítésre garanciát vállalok. Már az egyeztetést követő munkanapon megoldható a feladás.

Hívjon bizalommal,
+ 36 30 / 599 2125

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 129759427

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Egyéni Vállalkozó

További hirdetései

Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn