Gyönyörű Junghans Astra zsebóra az 1930-1940-as évekből

32 500

Ft

Feladás dátuma:

ápr 24., 09:32
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Szín:
ezüst, szürke

Típus:
mechanikus automata szerkezet
Márka:
Egyéb

Leírás

További óráim a vaterán a következő linken elérhetők :


Junghans - A csillagos óramárka sikertörténete

Junghans - Germany, Since 1861A Junghans története - amely 1861-ben a Fekete-erdőben kezdődött - az egyik legmozgalmasabb és legizgalmasabb sikertörténet a német óraiparban.


A Junghans márka az elmúlt 150 évben egyértelműen bizonyította, hogy a németországi területeknek is van létjogosultsága a világ óragyártásában. A hagyomány, az innováció, és az értékek mentén haladva a Junghans név a minőség, a megbízhatóság, a szenvedély és a pontosság szinonimájává vált. Hosszú története során, a schramberg-i gyárnak, mint tradicionális vállalkozásnak - új és egyre fejlődő technológiák alkalmazásával sikerült befolyással lennie a német óraipar történetére - miközben hű maradt filozófiájához: "egyesíteni az előremutató elképzeléseket a pontosságra törekvéssel". A modern nemzeti- és nemzetközi vállalati modellek lehetővé teszik a Junghans óragyár számára, hogy büszkén hirdesse termékein: "Made in Germany", és a jövőben is tovább folytassa egyedülálló sikertörténetét - az innovatív termékek segítségével - a csillagos óramárka.
A Junghans céget 1861-ben Erhard Junghans, és sógora Zeller Tobler alapította, a németországi Schrambergben, amely napjainkban is otthont ad a vállalat központjának. Junghans a kezdetektől fogva ragaszkodott a pontossághoz és a kiváló minőségű termeléshez. A vállalat kezdetben egyes alkatrészek gyártására specializálódott, a Junghans órások 1866-ban készítették el első óráikat. A cég mára híressé vált védjegye - a 8 ágú csillag - 1890-ben került bejegyzésre, ezzel új korszakot indítva a cég életében - amelyet az új termelési folyamatok és szabadalmak kidolgozása és bevezetése jellemzett. Így érte el a cég, hogy a legmagasabb minőségi követelményeket is kielégítő termelési megoldások álljanak rendelkezésére. Ez idő alatt a Junghans órák világszerte megtestesítői lettek a mindenki számára elérhető időmérőknek.

1903-ra a Junghans gyár 3000 alkalmazottat foglalkoztatott és 3.000.000 órát értékesített évente, ezáltal abban az időben a legnagyobb óragyár volt a világon. Az 1930-as években a mechanikus óraszerkezetek bírtak különleges jelentőséggel, ez idő alatt születtek meg a cég - feltehetően legszebb órái a legendás Meister kollekció első modelljei. Az 1950-es években is voltak különleges történések a cég életében: ebben az időszakban a Junghans elérte, hogy ő legyen Németország legnagyobb kronométer gyártója.

Gyűjteményből kihagyhatatlan de hordásra is kiváló szép Junghnas Astra zsebóra kb az 1930-19340 es évekből saját caliber 38/1 szerkezettel .

Mérete:50 mm korona nélkül!

Igazi nagyon ritka kihagyhatatlan gyűjteményi darab!

Gyönyörű szinte hibátlan számlap szép szerelt indexekkel szép mutatókkal.Szép zsanéros porvédős tok. Szerkezete teszi dolgát működik.Igazi gyűjteményi darab lehet de hordásra sem utolsó ez gyönyörű és nagyon ritka Junghans óra óra .A képek magukért beszélnek.Mérete:50 mm korona nélkül
.
Pontosság, járástartalék, megbízhatóság nem vizsgált, így erre garanciát nem tudok vállalni, ha az óra nem működik arra külön a leírásban felhívom a figyelmét.
Jó licitálást, kérem tekintse meg egyéb termékeimet is, a "felhasználó további termékei" -re kattintva!
Posta:1500 forint elsőbbségi ajánlva bubis borítékba csomagolva.De tudom Foxpost vagy MPL automatába is postázni..

További óráim a vaterán a következő linken elérhetők :

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147308500

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn