Attila hun király élete

1 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Történelmi

Borító:
Puhatáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Bánki Vajk Emil: Attila hun király élete

Laude Kiadó, Budapest, 572 oldal

"Az első kiadás tudósításainak olvasása utáni igényeket tiszteletben tartva, a másodiknak a képkockái láthatóvá teszik történelmünk hősének gyermekkorát, amint feltörő forrásként utat keresve, mossa életfolyamának partjait. Hősünk fejlődésére nagy hatással voltak azok a királyok, fejedelmek, akik Mundzuk udvarában - mint hódoltak ugyan -, de nagy eszméket és sok milliós népeket képviseltek. Évtizedeken keresztül ezek a hatalmas uralkodók, mint szláv, gót, gepida, germán és más népek királyai és királynéi bizonyára versengtek egymással azon, hogy Mundzuk főkirály családja iránt már a gyermekek által is a legrangosabb formában szívélyességet gyakoroljanak. A tényből következtethetünk a gyermekek szellemi és erkölcsi érettségére.
Összegeztük az idézett tornyosuló képeket, nem kellett homályban tévelyegnünk a cél felé. Így leírásunk bővülhetett Attila korai magánéletének megjelenítésével, közelebb hozva annak csodálatos, eddig ismeretlen valóságát. Elbűvölő dolog ez, hiszen a Tisza partján ilyen rendkívüli történelmi esemény sem előtt, sem utána nem volt. Ami egyben hőskölteményre tükrözne talajt."

Több könyv vásárlása esetén kedvezményt adok

Postai szállítási módok előre utalással vagy utánvétellel, házhoz szállítással vagy postán maradóra, csomagautomatába 1425 forintért, ajánlott küldeményként (500 gramm alatt) 1350 Ft.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146831941

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn