Celtic Kings PC játék

400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Játék

Leírás

Eladó a képen látható számítógépes játék.

Két fő csapat van, a rómaiak és a gallok. Ez a két csoport különbözik egymástól a játékmenet szempontjából. Egységük különböző, a felső római technológiával, míg a gallok számától függenek. Van egy harmadik, nem játszható csoport, a Teutons, egy nomád ember, aki sátrakban él a térképen. Ha a nem szövetséges egységek túl közel kerülnek a sátorhoz, a Teutonok harcba szállnak. Ezeket a sátrakat meg lehet szerezni, ha megölik az összes teutont a sátor közelében.

A játékban két fő erőforrás van: az élelmiszer és az arany. Az ételeket főként falvakból állítják elő, vagy néha vásárolhatnak vagy rögzíthetnek. Az élelmiszerek fontos erőforrás az egységek életben tartásában, mivel éhezhetnek, így elveszíthetik az egészséget, és gyengítik őket a csatában. Az arany főként a városok népének adóztatásából származik, bár szerezhető vagy kölcsönözhető is (jelentős kamatlábbal). A készüléket a készülékek gyártására és frissítésére használják. A hagyományos RTS-ekkel ellentétben a játékos erőforrásai nem globálisak. Az öszvéreket és az ellátó hajókat a városok közötti erőforrások szállítására használják.

A struktúrákat nem lehet megépíteni, és nem is lehet őket megsemmisíteni. Ez sokkal könnyebb egy katapult, egy tízes katonai egység által épített mozdulatlan tüzérségi egység az ellenséges védelem lebontására. Ez a feladat az íjászoknál is lehetséges, de kevésbé hatékony. Minden struktúrának van hűségértéke, amely fokozatosan csökken, ha az ellenséges katonai egységek elrendelésre kerülnek. Ha a minősítés eléri a nulla értéket, akkor a szerkezet a hódító oldalára kerül.

Vannak hős egységek a játékban, amelyek lényegesen erősebbek, mint a normál egységek. A hősök önmagukhoz csatolhatnak egységeket, hogy képesek legyenek menetelni a formációban. A hős tapasztalatait megosztják a parancsnokság alá tartozó egységek között, így erősebbek. A hősök is képesek helyreállítani a térképen található különböző templomok műveit, különleges, bár korlátozott képességekkel, például barátságos egységek gyógyításával és a csatában megnövekedett bátorsággal.

Az ár postaköltséget nem tartalmaz illetve személyesen átvehető!

Szállítási módok:Postai nem szabvány levél,Packeta átvevőhelyek,MPL,GLS,Easybox vagy Foxpost automata,futár(GLS),előreutalást követően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145718633

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn