Septerra Core PC játék

400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
használt
Típus:
Játék

Leírás

Eladó a képen látható számítógépes játék.

A Septerra Core (akárcsak a Final Fantasy VII) alapvetően egy konzolos, más szóval japán típusú szerepjáték. Ez a műfaj a kilencvenes években élte fénykorát, majd a szabadabb, interaktívabb világot kínáló RPG-k megjelenésével némileg veszített népszerűségéből. Klasszikus képviselőinek sokáig privilégiuma volt a gondosan kidolgozott háttértörténet, mely a játék során a fő motiváló erőként szolgált a továbbhaladásnál. Amennyiben a fenti bekezdésekből nem derült volna ki, most egyértelműen is kijelentem: a Septerra Core esetében ez maximálisan igaz. Az elénk tornyosuló akadályok leküzdésekor a történet generálta kíváncsiság adja a hátszelet, fordulatok, intrikák és árulások kísérik utunkat. Természetesen hatalmas pozitívum, hogy mindez egy rendkívül sajátos szabályokkal bíró, kidolgozott hátterű világban zajlik, változatos helyszínek sokaságán. Helytörténeti kérdésekben leginkább párbeszédek formájában kapunk majd felvilágosítást, ami a könyveket illeti, nos, a készítők nem voltak túl grafomániás hajlamúak.

Persze egy hatalmas világ önmagában mit sem ér, ha nem népesítik be emlékezetes, szerethető, utálható karakterek. Septerra mocorgó földrészei szerencsére nem szenvednek hiányt egyikben sem, bár Doskias minden rémtette ellenére sem ér a rettegett Sephiroth nyomába. Úton-útfélen mellénk csapódó társaink azonban bőven kompenzálnak ezért, hiszen nem csupán harci képességeikben, jellemükben is teljesen különböznek egymástól. Ha életrajzukat nem is kapjuk kézhez csatlakozásukkal, előbb-utóbb fény derül valamennyiük (gyakran sötét) múltjára, ami ténylegesen befolyásolja hozzánk és egymáshoz fűződő viszonyukat. Mély, gyermekkori sebeket feltáró lelki beszélgetésekre azért nem kell számítani, az viszont könnyen megeshet, hogy két civakodó társunk épp csata közben fordul egymás ellen

Ideális esetben persze a csapatmunka lesz jellemző, hiszen Maya már csak a Jrpg hagyományai miatt sem vívhatja meg egyedül harcát a gonosszal. Szűk baráti körünk két tagjának adhatunk lehetőséget arra, hogy elkísérjen minket aktuális kalandunk során, és segítő kezet (mancsot, kardot, puskát) nyújtson, ha a szükség úgy hozza. Választásunk nem mindig szabad, mivel bizonyos feladatokat csak azokra specializálódott társaink képesek megoldani, továbbá előfordul, hogy valamelyikük ragaszkodik az adott küldetésen való részvételhez. Bár eleve vesztes kombináció nem létezik, az első lövés eldördülése előtt nem árt átgondolni, vajon hatékonyan együtt tud-e működni az összeállított trió, kiegyensúlyozva az egyes tagok gyengeségeit.

Az ár postaköltséget nem tartalmaz illetve személyesen átvehető!

Szállítási módok:Postai nem szabvány levél,Packeta átvevőhelyek,MPL,GLS,Easybox vagy Foxpost automata,futár(GLS),előreutalást követően.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145718932

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn