Suzy Welch: 10-10-10- Tedd rendbe az életed +Carter-Scott: Ha az élet

4 400

Ft

Feladás dátuma:

ápr 17., 09:08
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
újszerű

Típus:
Pszichológia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Kelly Kft 2011 -olvasatlan

Fontos kérdésben kell döntenie? Képtelen dűlőre jutni egy rázós helyzetben? Válaszút elé érkezett, és nem tudja, merre induljon? Bármiről is kelljen döntenie, a 10-10-10-es formula biztosan segíteni fog. Ki ne álmodna arról, hogy a saját kezébe veszi életének irányítását? Mai, felgyorsult és információktól túlzsúfolt világunkban könnyedén összezavarodhatunk, hiszen a munkahelyünkön és otthon egyaránt meg kell felelnünk. A stressz, az állandósuló időhiány és a minket érő impulzusok pedig hamar összekuszálhatják a dolgainkat. Ilyen helyzetben vajon hogyan lehet jól dönteni? Mindenkivel előfordult már, hogy a pillanatnyi kényszer hatására döntött, később azonban megbánta elhatározását. Szeretné, ha ez soha többé nem fordulna elő? A 10-10-10-es módszer egészen újfajta eszközt és megközelítést kínál az életünkben előforduló döntéshelyzetek hatékony kezelésére, legyen szó a szerelmi kapcsolatainkról, a családunkról vagy éppen a karrierünk alakulásáról. A módszer egyszerű, átlátható és lényegre törő. Olyannyira, hogy amikor embert próbáló dilemmával találjuk szemközt magunkat, mindössze három kérdést kell feltennünk: Milyen következménye lesz a döntésemnek 10 perc, 10 hónap és 10 év múlva? Egyszerűnek tűnik, igaz? Pedig korántsem az. Ha kipróbáljuk ezt a módszert, bizony fel kell készülnünk arra is, hogy a három különböző időtáv végiggondolása felszínre hozhatja a legbensőbb félelmeinket. Sőt, akár az addig eltitkolt, elnyomott szükségleteink és vágyaink is előbukkanhatnak. Cserébe viszont közelebb kerülünk saját magunkhoz, hogy attól kezdve valóban a számunkra legfontosabb célokat valósíthassuk meg, méghozzá úgy, hogy mindeközben az értékrendünkhöz is hűek maradhatunk...

+Chérie Carter-Scott: Ha az élet egy játék - íme a szabályok
Az emberi élet tíz szabálya
Bagolyvár Könyvkiadó 32006 -olvasatlan

- Kapsz egy testet. Akár tetszik, akár nem, földi léted egész tartalmára ez a tiéd.
- Leckékben részesülsz. Teljes óraszámban látogatod az Élet nevű szabadegyetemet, ahol mindennap módod nyílik arra, hogy valami újat tanulj.
- Nincsenek hibák, csak leckék. A fejlődés próba-szerencse folyamat, azaz kísérletezés. A "sikertelen" kísérletek éppúgy a folyamat részét képezik, mint az "eredményesek".
- A leckék addig ismétlődnek, amíg azokat meg nem tanulod. Ugyanaz a lecke a legkülönbözőbb formákban kerül eléd, amíg meg nem érted a tanulságot.
- A tanulás sosem ér véget. Minden életszakasznak megvannak a maga leckéi, amelyek várnak rád...

-együtt -4400 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147129286

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn