Marie Papillon: Szerelmi titkok könyve +Szexbeszéd +Szerelmi babonák

4 400

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
alig használt

Típus:
Pszichológia

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

-Szerelmi titkok könyve - Páratlan könyv pártalanoknak
Magyar Könyvklub 1997 -olvasatlan

Marie Papillon, a \"szerelem pillangója\" a szerelem és romantika kiváló szakértője lebilincselő könyvében beavatja olvasóit a titokba: Milyen stratégiával nyerhetik el életük nagy szerelmét, hogyan válhatnak ellenállhatatlanná a másik nem számára. Hogyan választható ki az eszményi társ? Milyen is a flörtölés művészete, amelynek számtalan módját, alkalmazhatják a párkeresők? Hogyan alakítsák ki a mesés kapcsolatot és hogyan aranyozzák be a közös napokat? A szerző útmutatásai nyomán lépésről lépésre, percről percre kidolgozható az a szerelmi stratégia, amellyel mindenki megtalálja az igazit, a leginkább hozzávalót. Marie Papillon ismert televíziós és rádiós személyiség, angol és francia nyelven ismerteti szerelmi tanácsait. Kanadában 35 személyiségfejlesztő intézet alapítója, sikerkönyvei 118 országban kaphatók. A Szerelmi titkok könyve nem hiányozhat egyetlen társkereső könyvespolcáról sem, még jobb, ha a párnája alá teszi máris megtette az első lépést az Igazi felé!

-David Cohen: Szexbeszéd - Testbeszéd a párkapcsolatokban
Park 1994 -olvasatlan

E könyv rendhagyó nyelvkönyv a párkapcsolat, a szerelem és a szexualitás testbeszédének elsajátításához.Ha az ember nem megrögzött remete vagy született életművész, nap mint nap főhet a feje amiatt, hogyan hozhatna össze egy randevút s hogyan tudná választottját meghódítani, megkapni és megtartani. David Cohen könyve arra tanít, hogy ezek az örök titkok nem teljesen megfejthetetlenek. Bárki kibetűzheti a másik fél tagjainak egyszerűbb-összetettebb jelzéseit.

-Kiss József (szerk.): Szerelmi babonák
Népszava 1989 -olvasatlan

*Olyan almafát kell keresni, amelyiknek kilenc magva van. Azt a kilenc magot bele kell tenni egy óvatlan pillanatban a fiú zsebébe. Szerelmes lesz tőle.
Naplemente után nem szabad szemetet kivinni a házból, ahol lány is van, mert nem megy férjhez.
*Aki szombaton prüszköl, annak hűtlen lesz a szeretője.
*Ha tükör eltörik, szerencsétlenséget jelent. hét évig nem megy férjhez a lány, vagy nem házasodik meg a legény. attól függ, hogy ki törte el..
*Madárral álmodni férjhez menést jelent.
*Ha egy leány el akarta csábítani a legényt, az a haját egy tűbe húzta, s a legény ruhájába varrta! Engem is így akart megkapni egy leány, csak én észrevettem a mesterkedését! Még jó, mert nagyon csúnya volt szegény.

-együtt -4400 Ft

Személyes átvétel, posta, foxpost, packeta ...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147064766

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn