Új bontatlan Gree Pulse klíma 3.2 kW R32

180 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 11:39

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Márka:
Gree

Típus:
Klíma

Leírás

F-gáz azonosító: 2000000047039

Új, bontatlan csomagolású, inverteres hűtő-fűtő, vadonatúj klíma eladó. Igény szerint akár beszereléssel is!

A készülék futárral való elküldése az országon belül bárhová lehetséges, melynek díja távolságtól függetlenül 5000 ft. A vásárlás biztonsága érdekében a futár igénybe vétele esetén a fizetés minden esetben utánvéttel történik.

A Gree Pulse GWH12AGB-K6DNA1A 12000 BTU R32 légkondicionáló a Gree új légkondicionáló sorozata, a beltéri egység új kialakításával. A továbbfejlesztett Cold Plasma + technológiával rendelkező iongenerátor megtisztítja és szagtalanítja a helyiség levegőjét, így egy óra alatt 93%-os sterilizálási arányt ér el. A 4 lépéses öntisztítás egy innovatív, mélyreható tisztítási technológiát használ az elpárologtatóhoz, amely lehetővé teszi a szennyeződések eltávolítását, megszüntetve a kellemetlen szagforrásokat és tisztán tartva a levegőt.
Szűrés: az egészséges levegő receptje
A Gree Pulse GWH12AGB-K6DNA1A 12000 BTU R32 beépített szűrővel rendelkezik, amely a beltéri egység felső részében helyezkedik el, könnyen szétszedhető és tisztítható, blokkolja a levegőben lévő port és durva szennyeződéseket. Utána jön egy másik második szűrő, ami eltávolítja a finom részecskéket, de emellett antibakteriális hatással is bír. Csak annyit kell tennie, hogy gondtalanul tiszta, egészséges levegőt szív be.
Wi-Fi készletet tartalmazza
A Gree GWH12AGB-K6DNA1A 12000 BTU R32 klímaberendezéshez tartozik a mellékelt Wi-Fi készlet, amivel mobiltelefonon szabályozhatja a ház hőmérsékletét. Könnyedén kikapcsolhatja a klímaberendezést akkor is, ha nem tartózkodik otthon, és bekapcsolhatja, mielőtt visszatérne. És mindezt a mobiltelefonjáról csinálja, bárhol is van.
I-Feel
Az I-Feel beállítja az optimális hőmérsékletet, mindegyikhez személyre szabva. A Gree Pulse GWH12AGB-K6DNA1A 12000 BTU R32 távirányító 10 percenként automatikusan továbbítja a klímaberendezésnek az érzékelt környezeti hőmérsékleti szintet, a komfortszint növelése érdekében, optimális paramétereken tartva a működést.
Modern design, minimalista koncepció
Egyszerű és elegáns dizájnjával, matt és sima felületével a Pulse könnyen beilleszthető a lakótérbe, és kellemes a szemnek. A vízszintes csappantyú teljesen záródik, nem hagy réseket, így segít tisztán tartani a belső részeket. A modell fő előnyei: matt textúra, a szárnyak szabad hely nélküli zárása, lekerekített élekkel rendelkező kialakítás.
Optimális kényelem mély csendben
Az innovatív kialakításnak és a fejlett technológiának köszönhetően a teljes sorozat zajszintje hatékonyan csökkent (akár 21 dB-ig), így kellemes és sokkal halkabb élményt nyújt, optimalizált működés mellett.
7 sebesség, 7 lehetőség
7 fokozatú ventilátor, különféle igényekhez. A ventilátor sebessége távirányítóval állítható. A Turbo fokozatban a szobahőmérséklet azonnal megváltozik, így a felhasználó gyorsan élvezheti a hűvösséget, miközben minimális sebességgel csendben élvezheti a kényelmes hűvösséget.
3D légáramlás Hűtsön a szoba bármely sarkában
A Gree Pulse GWH12AGB-K6DNA1A 12000 BTU R32 3D légáramlása az egész helyiséget lefedi. A függőleges és vízszintes csappantyú-oszcillációs funkciók a teljes termékpaletta számára elérhetőek, hogy háromdimenziós légáramlást biztosítsanak.
Könnyű fertőtlenítés = gondtalan használat és öntisztító funkció
Az ötletes kialakításnak köszönhetően a szűrő könnyen szétszedhető és tisztítható, így a fertőtlenítés nagyon egyszerű. A levegőelvezető rács teljesen záródik, hatékonyan akadályozza meg a por bejutását a belső térbe, a csavar nélküli szorítórendszer pedig gyors szétszerelést és a belső részekhez való hozzáférést teszi lehetővé.
1év garancia

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134219005

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn