Új bontatlan Gree Comfort X (fűtésre optimalizált) klíma 3,5 kW

200 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 16., 17:00

Tulajdonságok

Állapot:
Új

Márka:
Gree

Típus:
Klíma

Leírás

F-gáz azonosító: 2000000047039

Új, bontatlan csomagolású, inverteres hűtő-fűtő, teljesen új klíma eladó. Igény szerint akár beszereléssel is!

A készülék futárral való elküldése az országon belül bárhová lehetséges, melynek díja távolságtól függetlenül 5000 ft. A vásárlás biztonsága érdekében a futár igénybe vétele esetén a fizetés minden esetben utánvéttel történik.

A G10 inverterének köszönhetően a szakemberek A++ energiaosztályba sorolják, készenléti módban mindössze 0,5 W-ot fogyasztanak. Az Inverteres technológiának köszönhetően a készülék visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helység lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz.
Megújult a Gree Comfort X készülék.
-Könnyebb kültéri egység
-4D légáram
-öntisztító funkció
-fűtési üzemmód -25°C ig
-Programozható időzítés
-karterfűtés
-WIFI vezérlés
-csepptálcafűtés
-cold plasma szűrő: hatékonyan tisztítja a levegőt, elpusztítja a baktériumok 90%-át. Semlegesíti a kellemetlen szagokat. A keletkező negatív oxigén ionok javítják a levegő minőségét.
-automatikus tisztítás: a beltéri hűtés után a ventilátort tovább járatja, amíg a lamellák megszáradnak, így a hőcserélő tiszta marad, és nem szaporodnak el baktériumok
-Kellemes éjszakai mód: A hőmérséklet alvás közben emelkedik(hűtésüzemben) vagy csökken (fűtés üzemben) ébredés előtt visszaáll a beállított hőfokra, így elérve a legjobb alvást
-Csendes üzemmód: Ultra alacsony ventilátor fokozaton érhető el a legkisebb zajszint
-LCD kijelző
-turbó funkció: nagyobb légáram ami lehetővé teszi, hogy a hőmérséklet hamarabb elérje a kívánt hőfokot
-8°c-os temperálás
-hűtés -15°c külső hőmérsékletig
-fűtés -25°c külső hőmérsékletig
-ventilátor fordulat szabályozás
-széles légterelés: vízszintes irányban széles szögben állítható
-óra beállítás/kijelzés
-légáram irányának beállítása
-távirányítóba integrált hőmérő (I feel): az érzékelő a mért hőmérsékeltet továbbítja a klímának, így az a ventilátor sebességet és a hőmérsékletet a klíma szabályozza, maximalizálva a komfortérzetet.
-könnyen kezelhető
-Intelligens leolvasztás: javítja a fűtés hatásfokát, és energiát takarít meg
-öndiagnosztika: hibakóddal segíti a hibaelhárítást
-Memória: áramszünet esetén a korábban beállított üzemmódban üzemel tovább
-Billentyűzár: a távirányító egy gombkombinációval lezárhat
A Gree Comfort X 3,5 kW klíma jó választás azoknak, akik nem csak hűtésre használnák a készüléket.
-Akár -25°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban.
-A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik.
-A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.
Intelligens leolvasztás: Amennyiben a hőmérséklet -5°C alá csökken, fűtési üzemmódban a kondenzátor lefagyhat. Az automatikus leolvasztás meghatározott időnként működésbe lép, így növeli a fűtés hatásfokát. Az intelligens leolvasztás funkció tökéletes leolvasztást eredményez, amennyiben a környezeti hőmérséklet a cső hőmérsékletével azonossá válik. Így védi az elektromos egységet és jobb hatásfokú fűtést eredményez.
A klíma berendezés H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.
-A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a Gree Comfort X légkondicionálót távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb..
-Jó választás lehet nyaralóba, hétvégi házba, ahol más fűtés nincs, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken.
-A klímákban korábban használt R410a hűtőközegetfelváltotta az R32-es jelölésű , amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely
elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088. A Gree Comfort X  légkondik új, környezetbarát R32 hűtőközeggel üzemelnek.
1 év garancia

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 134219006

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás