Ovi-idő könyv

2 890

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 10:04
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Ismeretterjesztő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Ovi-idő könyv

Új könyv, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). A könyv ára: 2.890 Ft + szállítás. Személyes átvételre nincs lehetőség!

Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre.

Ez a könyv Nem erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról. Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára Legnehezebb akadályt leküzdje hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.

Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

Reggeli elválás frusztráció nélkül az Ovi-idő könyvvel!

Amiben a szakemberek egyetértenek: óvodába lépéskor a kisgyerek legnagyobb nehézsége, hogy el kell szakadnia az anyukájától. Még nem érti, hogy délután jövök. Egyetlen dolgot fog fel: őt otthagyták.

Akkor fogja könnyen és gyorsan megtalálni a helyét az oviban
- Ha minél előbb megérti, az elválás nem örökre szól
- Ehhez nem elég ezerszer elmondani neki, hogy Anya jönni fog érte. Idő kell, mire felfedezi a rendszert (reggeli búcsúzás, tízórai, játék, stb, Anya jön értem).
- Sok újdonsághoz kell egyszerre hozzászoknia, mindezt az édesanyja biztonságot nyújtó jelenléte nélkül. Adjunk neki elegendő kapaszkodót és időt, hogy megértse: az elválás nem örökre szól, hanem csak egy kis időre.

Ha elfogadás veszi körül

- Ha úgy érzi: elfogadják őt akkor is, ha negatív érzései vannak nem kell ezeket elrejtenie. Senki nem várja el tőle, hogy azonnal, felszabadultan belevesse magát a játékba. A környezetében mindenki türelmes és megértő vele mert érti, hogy Anyától elválni nem könnyű.

- Ha vannak eszközei a nehéz helyzetekre
Ha nem érzi magát tehetetlennek a számára legnehezebb pillanatban (elválás) mert van egy kész megküzdési stratégiája, ami átlendíti őt ezen a ponton.

- Ha ez a három dolog rendben van, akkor enyhül az elválás és a sok újdonság miatt érzett belső szorongás. Így hamarabb eljön az idő, amikor az óvoda egy Biztonságos és Megnyugtató hely lesz a számára fel tud oldódni a játékban.

Ebben segít az Ovi-idő című beszélgetős képeskönyv, amely

- Segít a beszoktatási rituálék, szokások kialakításában
- Megnyugtató technikákat tanít neki az elválás okozta szorongás enyhítésére
- Egy kép, egy mondat beszélgetésre ösztönző struktúra
- A könyv végén néhány praktikus tanácsot is kapsz, amelyek segítenek, hogy a legjobb partnere lehess gyermekednek, ennek a nagy mérföldkőnek az elérésében.

Miben más az Ovi-idő, mint a ovis könyv?

Számos olyan könyvet találsz a boltokban, amely általánosságban foglalkozik az óvodába lépéssel kiemelve, hogy ott mennyi csodálatos dolog vár gyermekedre. Ez a könyv Nem erről szól, hanem a reggeli elválásról és az ebből fakadó belső feszültség oldásáról.

Gyermekednek ad válaszokat és eszközöket, hogy ezt a számára Legnehezebb akadályt leküzdje hiszen csak ezután lesz képes felfedezni azt a sok-sok csodás dolgot, amiről a többi ovis könyvből már hallott.

Legyen az óvodás kor egy szép új fejezet az ő kis életében. Ehhez az első lépés a frusztrációmentes reggeli elválás.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146936694

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn