Hami-idő könyv

2 890

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 10:17
Üzleti

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Ismeretterjesztő

Borító:
Keménytáblás
Nyelv:
Magyar

Leírás

Hami-idő könyv

Új könyv, a szállítás MPL futárral történik házhoz, postapontra, vagy automatába mindössze 1.100 Ft-ért (+350 Ft utánvét). A könyv ára: 2.890 Ft + szállítás. Személyes átvétel nem lehetséges!

Hami-idő könyv a válogatós gyerekeknek!
Minden anya azt szeretné, ha gyermeke kiegyensúlyozottan és változatosan táplálkozna. De a te gyermeked a legtöbb kortársához hasonlóan válogatós: azt és akkor eszik, amit és amikor szeretne. Többnyire csak bizonyos ételeket hajlandó megenni, és abból is csak keveset. Talán azt sem tudja igazán, mit szeret és mit nem, de új ételeket nem hajlandó megkóstolni. Te pedig minél inkább igyekszel, ő annál elutasítóbb. Ráhibáztam?

Szabaduljatok ki végre a tészta-sültkrumpli-túrórudi bermudaháromszögből!

A gyermek evésproblémáinak okai
Vannak a nyilvánvaló okok:
Undor bizonyos állagú ételektől; félelem az új ízektől; túlzott édesség vagy üdítőfogyasztás; stb.

Vannak kevésbé nyilvánvalóak:
Lelki gondok; túl sok változás a gyerek életében; hatalmi játszmák, stb. Hiszen, ha rosszalkodik, megbüntetheted vagy elveheted a játékait. De arra, hogy egyen, sehogy nem kényszerítheted.

És amit sokan figyelmen kívül hagynak:
Életkori sajátosságok hiszen a dackorszak közepén a kicsi minden áron önállósodni igyekszik. Néha csak azért mond nemet valamire, mert anya találta ki és nem ő. Ez egy átmeneti időszak az esetek többségében magától rendeződik, hacsak mi nem taszítjuk őt végső ellenállásba.

A megoldás mint oly sok más esetben békén hagyni és engedni, hogy saját döntéseket hozzon. Persze némi kis terelgetés nem tilos :) Ha az érveinket olyan köntösbe csomagoljuk, amit szívesen fogyaszt, akkor azzal mindenkinek megkönnyítjük a dolgát.

Bemutatkozik a Hami-idő beszélgetős képeskönyv, amely

- Képek segítségével adja át gyermekednek a szükséges tudnivalókat.
- Erős motivációt ébreszt benne, hogy Ő akarjon új ízeket megkóstolni.
- Egy kép, egy mondat beszélgetésre ösztönző struktúra
- A könyv végén néhány praktikus tanácsot is kapsz, amelyek segítenek, hogy a legjobb partnere lehess gyermekednek a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozás felé vezető úton.

Miben különleges ez a könyv?

A Hami-idő című könyv segítséget nyújt az étkezési szokások és az egészséges táplálkozás kialakításában. Terítsünk meg, mossunk kezet, együnk zöldséget és gyümölcsöt. Használjuk a szalvétát és ne feledkezzünk meg a legfontosabb szabályról: minden ételt megkóstolunk. Lehet, hogy ízlelni fog.

A gyerekekben természetes módon megvan a kíváncsiság és az önállóságra való törekvés ez a könyv ebben támogatja őket. Továbbá felkészít, motivál és lelkesít. Így közösen írjátok meg gyermeked saját sikersztoriját.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146937054

Kapcsolatfelvétel


Üzleti

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn