Garrett Ace APEX fémdetektor fémkereső 8,5x11" Raider tekerccsel + aj

company_logo

209 900

Ft

Feladás dátuma:

ápr 5., 15:54
Üzleti
Bolt

Leírás

A MULTI-FLEX FREKVENCIA-TECHNOLÓGIÁVAL IDEÁLIS VÁLASZTÁS AZ APEX, HA ÉRMÉKET, MŰTÁRGYAKAT KERESNE SEKÉLY VÍZBEN VAGY A TENGERPARTON, ÉS AKÁR ÁSVÁNYKINCSEK KUTATÁSÁRA IS ALKALMAS!

ACE APEX (Standard csomag)
Apex fémdetektor 8,5X11" -os Raider keresőtekerccsel.

A Garrett Multi-Flex nevű technológiája igen sokoldalú funkcionalitást biztosít a kedvező ár mellé, a modern, kiváló sávszélességű digitális platformnak is köszönhetően!
Erőteljes egyfrekvenciás opciókból választhat a konkrét céltárgyak* észlelésének javításához, vagy használhatja az Apex szimultán multifrekvenciás üzemmódjai egyikét: ezekkel kiválóan működik az észlelés minden fajta céltárgy, talaj és homoktípus esetében.

Az Apex nyolc független frekvenciaeltolással vagy csatornával rendelkezik minden egyes egy vagy többfrekvenciás opcióhoz. Ez 48-féle frekvenciabeállítást jelent, így az Apex fémdetektorok képesek más detektorok mellett is működni és kevésbé zavarja őket az elektromos interferencia.
* Megjegyzés: Az alacsonyabb frekvenciák általában jobb észlelést biztosítanak a nagyobb és jobb vezetőképességű tárgyak esetében pl. nagyméretű ezüstérmek. A magasabb frekvenciák pedig a kisebb és rosszabb vezetőképességgel rendelkező tárgyak esetében hasznosak pl. kisebb kevesebb ezüst tartalmú érmék, aranyrögök.



Hatféle észlelési mód + pinpoint
LCD kijelző, háttérvilágítássalAz erős háttérvilágítással jól láthatja a kezelőelemeket és a céltárgy adatait, még sötétben is.Újratölthető akkumulátorA beépített újratölthető lítium-ion akku. beállítástól függően kb. 15 órás használatot biztosít. A csomag tartozéka a mini-USB töltőkábel.Nagyfelbontású talajkiegyenlítés 175 pontos felbontású talajkiegyenlítő funkció (mint pl. az AT Max modellnél), a vastartalmú talajtól a sótartalmú vízig.Beépített Z-LYNK Wireless Az exkluzív Garrett Z-Lynk vezeték nélküli technológia akár hatszor gyorsabb, mint a Bluetooth. Iron audio funkcióA Garrett egyedülálló funkciója elősegíti a komplex vastárgyak, pl. kupakok helyes azonosítását.
Kiváló érzékelési mélység minden céltárgyhoz.
Intuitív és hatékony vezérlőelemek. Közvetlenül elérhető gombok a leggyakrabban használt vezérlőelemekhez. Könnyen elérhető menübeállítások a többi vezérlőelemhez.Nagyméretű céltárgy azonosítók. Az igen nagyméretű digitális céltárgyak azonosítószámait egyetlen pillantással könnyen leolvashatja.Nagyfelbontású diszkrimináció. Húsz pixeles Notch diszkrimináció elérhető, ebből nyolc pixel vas. Bármilyen egyedi észlelési mintát létrehozhat.Ötféle hangjelzés a célazonosításhoz. Az ötféle eltérő hangjelzés segítségével a hallható célpont-azonosítás jobban működik, mint a korábbi modelleknél.Gyors céltárgybemérés. Az Apex gyors válaszkészségének köszönhetően jobban hallhatja a szennyeződések között elrejtett jó céltárgyakat.Hibrid audio rendszer.Az Apex audió rendszerében együtt használhatja ki a bináris audió funkció egyszerűségének előnyeit (létező ACE modelleknél), a kifinomult proporcionális audió előnyeivel (egyes Garrett modelleknél, pl. az AT Max) a halk céltárgyak keresésekor.Vas hangerőszabályzás funkció. Lehetővé teszi a hangerő csökkentését a vas céltárgyak esetében, viszont a nem vasból készült céltárgyaknál változatlan marad a hangerő. A tapasztalt fémkeresők szeretik követni a jelzéseket az összes céltárgyról, de ők is értékelni fogják az opciót arra, hogy a nemkívánatos tárgyakról érkező jelzéseket lehalkítsák. Nyolcféle Iron volume beállítás elérhető, ezáltal az Apex remek ár-érték arány mellett nagyobb rugalmasságot kínál, mint bármelyik más fémdetektor.HangerőszabályozóSzabályozza a hangerőt a beépített hangszóróban

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 138017503

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Meleg Zita e.v.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn