Minelab X-TERRA 705 fémdetektor fémkereső 10,5" DD tekerccsel

company_logo

99 990

Ft

Feladás dátuma:

máj 5., 16:10
Üzleti
Bolt

Leírás

Tapasztalja meg a fémkeresés izgalmát a Minelab X-TERRA 705 fémdetektorral.
Minelab X-TERRA 705 fémdetektor 10,5 DD 7,5 kHz -es kerek tekerccsel.
VFLEX technológia
A VFLEX a legmodernebb digitális elektronikát használja a szabványos egyfrekvenciás detektortechnológia továbbfejlesztésére. Ennek előnye, hogy megbízható teljesítményt és jobb immunitást biztosít a külső zavarokkal szemben. A VFLEX technológia további előnye, hogy a detektor tekercsének cseréje automatikusan megváltoztatja a detektor működési frekvenciáját is. Ez azt jelenti, hogy az X-TERRA különböző frekvenciákon működhet, így a detektor könnyen átalakítható a különböző érzékelési körülményekhez.
A VFLEX megnövelt érzékelési teljesítményt biztosít a tökéletes szinuszos átvitellel, a tekercsen belüli jelerősítővel és a tekercsen választható átviteli frekvenciákkal.
Tekercs kompatibilitás
Kompatibilis az alacsony frekvenciájú (LF) 3 kHz-es tekercsekkel, valamint a közepes 7,5 kHz-es és a magas frekvenciájú 18,75 kHz-es tekercsekkel. Az LF tekercs opció ideális nagy, mély célpontok kereséséhez. Az összes X-TERRA tekercs használható az X-TERRA 705-ön.
A 7,5 kHz -es közepes frekvenciájú Double-D tekercs használatával kiváló talajlefedettséget és jó mélységet érhet el a legtöbb célponton. Ideális olyan helyeken ahol magas a talaj mineralizációja.
A 18,75 kHz -es tekercs használatával nagyon apró céltárgyak és aranykutatásra is alkalmas.
Az X-TERRA 705 a legjobb észlelési élményt nyújtja. A termékcsalád sokoldalúságát kihasználva az X-TERRA 705 aranykutatásra, valamint érme- és kincsvadászatra is használható, egyszerűen az elérhető előre programozott módok közötti váltással. Az aranykutatásnak és az érme- és kincsmódoknak köszönhetően egy aranydetektort, valamint érme-, kincs- és ereklye-detektort kap egyben!
Változatos észlelési körülmények között és a legnehezebb környezetben is az X-TERRA 705 könnyedén nyújt optimális teljesítményt. Egy univerzális detektor, amely minden típusú észlelésre képes, az aranykutatástól az érmékig, kincsekig, ereklyékig és tengerpartig. A teljesítmény és a funkciók által vezérelt detektor sokoldalúsága kétségtelenül a kategória vezető detektorává teszi.
A speciális Kutatási mód javított érzékenységgel rendelkezik, így az érzékelő érzékenyebb a kis céljelekre. A Kutatási mód erősen ásványos területeken használható. A Kutatási mód nemcsak aranyrögök kereséséhez ideális, hanem kis relikviák és bizonyos típusú ékszerek kereséséhez is.
Az X-TERRA 705 a funkciókkal teli, és a legnagyobb rugalmasságot kínáló kiváló detektor.
Tökéletes, ha egy könnyen megtanulható és egyszerűen kezelhető detektort szeretne!
Jellemzők:
A Minelab szabadalmaztatott True Digital VFLEX technológiája, az egyfrekvenciás detektorok új osztálya, amely lehetővé teszi a frekvencia megváltoztatását egyszerűen tekercscserével.
A 7,5 khz -es Double-D tekercs használatával kiváló talajlefedettséggel és jó mélységgel rendelkezik
Kompatibilis az alacsony, közepes és magas frekvenciájú tekercsekkel  mind a 7
X-TERRA tartozéktekercs használható az X-TERRA 705-tel.
Automatikus/kézi talajkiegyenlítés, nyomkövetés és most nyomkövető talajegyensúly-eltolás beállítással. Ez teljesítményelőnyt jelent bizonyos területeken, például nedves/száraz homokos átmenet helyeken, az egyensúly enyhén pozitív vagy negatív beállításával.
Az automatikus Ground Balance kiküszöböli a hamis földi zajokat, így hallhatja a kis jeleket.
Négy előre beállított érzékelési minta, amelyek szintén testre szabhatók, plusz All-Metal mód.
Állítható vasmaszk  Kutatási módhoz tervezve. Ez a funkció lehetővé teszi a kívánt célpontok megtalálását a vasfémek közelében.
A

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137487675

Kapcsolatfelvétel

Profilkép

Meleg Zita e.v.

További hirdetései

Bolt (Üzleti)

Utoljára aktív: 1 órája

Irány a bolt

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn