Coolster léghűtő berendezés

12 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
Alig használt

Márka:
Egyéb

Típus:
Légtisztító, páramentesítő

Leírás

Szép állapotban távirányítóval eladó
Profi felfrissülés a meleg nyári napokon és éjszakákon: a oneconcept Coolster 4 az 1-ben klímaberendezésnemcsak friss levegőt áraszt, de le is hűti, párásítja azt, továbbá eltávolítja belőle a port és a kellemetlen szagokat. Megkönnyebbülést hoz a felforrósodott fejeknek, az allergiában szenvedők pedig fellélegezhetnek.

Nem csak nyári álom - testre szabott légáramlás

A nagy teljesítményű oneconcept Coolster ventilátor három fokozatban akár 320 m levegőt is megmozgat óránként. A kiáramló levegő lamellák állíthatók. A bekapcsolható oszcillációval garantálja a levegő jobb szétoszlatását a helyiségben - ideális az álló levegő mozgatására. A normál üzemmód mellett két további individuális felfrissülési lehetőség is a rendelkezésére áll: természetes üzemmód a szél felerősödését és gyengülését szimulálja, míg az alvás üzemmód fokozatosan csökkenti a ventilátor tevékenységét.

Felkészült a nyárra - az integrált léghűtőnek köszönhetően

A bekapcsolható léghűtő garantálja a levegő lehűtésétaz irodában vagy a nappaliban. A négy literes víztartályból az áramló levegőbe párolog a hideg víz, amellyel nemcsak a helyiség hőmérsékletét csökkenti környezetbarát és gazdaságos módon, de egyúttal növeli a levegő páratartalmát is a nyugodtabb légzésért. A feltöltéshez elég kihúzni a tartályt. A két további hűtő energiahatékony módon képes növelni a hűtési teljesítményt.

Vegyen mély lélegzetet - szűrő és ionizátor a szagok és a por ellen

A tiszta levegőről a beépített porszűrő és a bekapcsolható ionizátor gondoskodnak, amelyek fáradhatatlanul távolítják el a levegőből a port és a szagokat, hogy a hideg levegő belélegzése duplán felszabadító érzés legyen. Mindegyik funkciót az érintőpanellel vagy a távirányítóval választhatja ki. Az időzített kikapcsolást 1 órás lépésekben adhatja meg, egészen 9 óráig.

A oneconcept Coolster 4 az 1-ben klímaberendezésseljöhet a nyár, hiszen a helyiség klímája már profi kezekben lesz.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146236878

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn