Új, Lenovo XT88 fülhallgató(v5.3,TWS,mikrofon,zajszűrő+töltőtok)-40%!

8 490

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

A Lenovo XT88 fejhallgató 13 mm-es meghajtókkal van felszerelve és támogatja az AAC kodeket. Ennek eredményeképpen felejthetetlen zenei élményt nyújtanak. A Bluetooth 5.3 megbízható kapcsolatot biztosít, a tartós akkumulátor pedig akár 20 órás használatot garantál (töltőtokkal együtt).
A fejhallgató emellett rendkívül kényelmes, és a beépített érintőpaneleknek köszönhetően könnyen kezelhető. Lenyűgöző teljesítmény A hosszú élettartamú akkumulátornak és az alacsony energiafogyasztásnak köszönhetően a fejhallgató meglepően hosszú üzemidejével. Teljesen feltöltve körülbelül 4 órán keresztül teszi lehetővé a zenelejátszást. Így gondtalanul hallgathatja kedvenc lejátszási listáit otthon, a munkahelyén vagy egy utazás során! Ráadásul a mellékelt tokkal akár 20 órára is meghosszabbíthatja az XT88 üzemidejét.
Kényelmes érintéses kezelés Nem kell többé minden alkalommal elővennie az okostelefonját a zsebéből vagy a táskájából, hogy használhassa a fejhallgató alapvető funkcióit. A Lenovo XT88 speciális érintőképernyővel van felszerelve, amellyel egyszerűen kezelheti őket. Egyetlen érintéssel beállíthatja például a hangerőt, leállíthatja és folytathatja a lejátszást, válthat egy dalt vagy aktiválhatja a hangasszisztenst. Kiváló minőségű vezeték nélküli kapcsolat Kényelmesen használhatja fejhallgatóját, és nem kell aggódnia a csatlakozási problémák miatt. Az XT88 a Bluetooth 5.3-at használja a gyors, stabil átvitel és az alacsony késleltetés érdekében. Így gond nélkül nézhetsz filmeket és játszhatsz játékokat! Ráadásul a fejhallgatót csak egyszer kell párosítania a kiválasztott eszközzel - ezután automatikusan csatlakozik.
A fejhallgató hihetetlenül könnyű és kényelmes, tökéletesen illeszkedik a fülbe,széles körű kompatibilitás is jellemzi őket - könnyedén párosíthatja őket Windows, Android és iOS eszközökkel. Ideális beszélgetésekhez Most már bárhol kényelmesen beszélhet telefonon, ahol csak akar A fejhallgató megbízhatóan regisztrálja a hangját, miközben elszigeteli a külső hangokat. Emellett kiváló hangminőséget is biztosítanak, gazdag részleteket és mély, hangsúlyos basszust élvezhet. 
* Márka: Lenovo
* Modell: XT88
* Szín: Fekete
* Meghajtó: 13mm Audio codecs AAC, SBC4
* Bluetooth verzió: 5.3
* A tok akkumulátor kapacitása: 250mAh
* Fülhallgató akkumulátor kapacitása:: 35mAh
* Töltési idő: nagyságrendileg 1,5 óra
* Működési idő: nagyságrendileg 4 óra.

Teljesen új, dobozában, az eredetinél jóval kedvezőbb áron, 8490 forintért eladó.
Foxpost , Dpd, GLS megoldható a vevő terhére! Előreutalással postán maradó levélként 1190.-
Személyes átvétel (hétköznap) a 17.kerületben, vagy az Örs vezér téren
A Jófogáson megnézheted további hirdetéseimet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144839092

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn