Új, Lenovo thinkplus LP40 Pro Bluetooth 5.1 fülhallgató töltőtokkal

7 790

Ft

Feladás dátuma:

ápr 9., 09:36
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
új

Típus:
Fülhallgató

Márka:
Egyéb

Leírás

* Hangszóró egység: 13 mm
* Továbbfejlesztett Bluetooth 5.1 chip
* 20 óra akkumulátor-élettartam
* Hívja a zajcsökkentő technológiát
* Hi-Fi térhatású hangzás
* IP54 víz- és porálló
* Környezet Zajszűrő technológia
* Többfunkciós érintőképernyős vezérlés
ABS műanyagból készült, fényes felülettel, ennek köszönhetően hosszú ideig újszerűnek tűnhet, kicsi a méretük, elegánsan néznek ki a fülön, és nagyon csekély a súlyuk.
A Lenovo LP40 Pro fülhallgató közvetlenül a szár ívén található érintésvezérléssel rendelkezik, amely optimális hely az érintésvezérlés számára, hogy javítsa a pontosságát és elkerülje a félrekattintásokat, az érintésvezérlés pontos és csak akkor hajtja végre a műveleteket, amikor az idő nagy részében szükséges. lehetőséget kínál a hangerő növelésére és csökkentésére, a következő és az előző számok lejátszására, sőt a hívások fogadására is közvetlenül a fejhallgatón keresztül, ami nagyon hasznos a telefonhasználat csökkentése érdekében.
A Lenovo LP40 Pro fülhallgató IP-besorolása jobb, mint az előző modellé, az LP40 pedig IPX4-gyel rendelkezik, ami jó volt az enyhe vízcseppek, például eső és izzadság ellen, és bár ez általában elég, soha nem tudhatod, mikor lesz szükséged. nagyobb védelem a víz ellen, amíg szüksége van rá, ezért az LP40 Pros IPX5 vízállósági besorolása jelentős előrelépés az előző generációhoz képest, ez a besorolás megvédi a fülhallgatókat a bármilyen irányból érkező vízsugártól, ami nagyobb magabiztosságot ad a felhasználónak, amikor alatta használja.
A Lenovo LP40 Pro egyik fő értékesítési pontja az általa kínált hangminőség, óriásit fejlődött az utolsó generációs LP40-hez képest, 13 mm-es mozgótekerccsel van felszerelve, amely széles hangteret produkál, ami azt jelenti, hogy jól kezeli mind a magas, mind az alacsony frekvenciákat. , de a legtöbb más megfizethető vezeték nélküli fejhallgatóhoz hasonlóan a hangolás mélyebbé teszi a hangzást, így biztos lehet benne, hogy vastag és erőteljes basszust kapsz, de a magas hangok fátyolszerűek és nem jól hangolt, az a jó, hogy beállíthatod a hang egy harmadik féltől származó hangszínszabályzóval, hogy a hang megfeleljen az Ön igényeinek, emellett a Bluetooth beállításokban átválthat kodekre AAC-ra a hangminőség javítása érdekében, tudva, hogy gyorsabban lemeríti az akkumulátort, különösen az Android okostelefonokon, a fizikai szempont is javult és pozitívan befolyásolja a hangminőséget,A fúvókákon gumi füldugókkal a fülhallgató passzív zajszűréssel rendelkezik, amely kiválóan elszigeteli Önt a háttérzajtól.
Lenovo LP40 Pro Az akkumulátor élettartama és töltése 
A Lenovo LP40 Pro remek akkumulátorral rendelkezik, a töltőtok egy 230 mah-s akkumulátorral van felszerelve, amely a dobozban található USB C kábellel körülbelül 1,5 óra alatt töltődik, töltés közben a tokon lévő LED pirosan villog, jelezve töltés közben a LED pirosan világít, ahogy a fülhallgatók esetében is, mindegyik 30 mah-s akkumulátor kapacitással rendelkezik, és úgy töltenek, hogy a tokba helyezik, ahol érintkeznek a tűkkel, és körülbelül 1,5 órán belül automatikusan megkezdődik a töltés. miközben a LED-jeik pirosan világítanak, bár a tokban nincs a töltőtok vagy a fülhallgatók akkumulátorának pontos töltöttségi szintjét jelző LED, az LP40 Pro akkumulátorának töltöttségi szintjét továbbra is ellenőrizheti a telefonján a Bluetooth beállításokban, ill. ha alacsony az akkumulátor töltöttsége, értesítést küld a telefonra.

Típus In-ear fülhallgató
Technológia Vezeték nélküli
Csatlakozók Bluetooth
Funkciók Vízálló
Izzadságbiztos
Mikrofon
Zajszűrés
Siri aktiválás
Noise cancelling
Szín Fehér
Súly 4.3 g
A csomag tartalma 
* Lenovo LP40 Pro fülhallgató 
* Töltő doboz
* C típusú töltőkábel
* Használati utasítás 
* Cserélhető fülcsúcsok
Teljesen új, az eredetinél jóval kedvezőbb áron, 7790 forintért eladó.

Foxpost, Dpd,GLS megoldható a vevő terhére! Előreutalással postán maradó levélként 990.-
Személyes átvétel(hétköznap) a 17.kerületben, vagy az Örs vezér téren

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145355260

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn