Richard Castle: Frozen Heat - Dermesztő hőség

12 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Richard Castle: Frozen Heat - Dermesztő hőség

A New York-i rendőrség gyilkossági nyomozója, Nikki Heat egy azonosítatlan, halálra késelt nőt talál legújabb gyilkossági helyszínén, akit egy bőröndbe tuszkolva hagytak Manhattan utcáin. Nikki teljesen megdöbben, mikor rájön, hogy ez a gyilkosság saját édesanyja megoldatlan halálához köthető. Oldalán szerelmével és partnerével, a menő újságíró Jameson Rookal, Heat mindent megtesz, hogy megoldja a bőröndbe rejtett holttest ügyét, miközben anyja rejtélyes múltjával is szembe kell néznie.

Miközben folyamatos veszéllyel néz szembe, ahogy valaki az ő életére is tör, Nikki fájdalmas családi titkokra derít fényt, felfedi anyja titkos életét, és saját múltját is újra kell értékelnie. Küldetése Manhattan sikátoraiból Párizs sugárútjaira vezérli Nikkit és Rookot, hogy elkapjanak egy könyörtelen gyilkost. De vajon most, hogy édesanyja esete váratlanul is előtérbe került, képes lesz-e Nikki megoldani azt a sötét rejtélyt, ami már egy évtizede kísérti?

Személyes átvétel Budapesten a belvárosban megoldható. Előre utalással Foxpost automatába, Packeta átvevőhelyre vagy MPL csomagautomatába, míg utánvétellel a Jófogás Háztól-házig szolgáltatásával a GLS futárral tudom elküldeni.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146927764

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn