Matthew Brehm: Perspektívarajzolás

12 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Matthew Brehm: Perspektívarajzolás

Hogyan nézzük hogyan alkamazzuk

Ez az izgalmas könyv mindazoknak szól, akik rajzolni vagy festeni szeretnének bármilyen műfajban vagy bármilyen közvetítő eszköz segítségével. Megtanulunk egy sor egyenes vonalat rajzolni, amelyek egy adott ponton találkoznak, megtanuljuk meglátni, mi vesz körül minket és észrevenni, hogy ezek a láthatatlan egyenes vonalak hol is lehetnek.

A könyv nem unalmas elmélet, bár elméleti magyarázat is található benne. Sok érdekes feladat segítségével játékosan és könnyedén tanítja meg a perspektívarajzolást. A speciális perspektívakamrákkal egy már meglévő jelenetbe rajzolhatunk tárgyakat úgy, hogy minden a megfelelő nézőpontban maradjon (hasonlóan a 3D-s firkálgatáshoz).

Mire befejezzük a könyvet, tudni fogjuk mi az a perspektíva. Amolyan hatodik érzékké válik majd számunkra ami megadja azt a szabadságot, hogy kreativitásunkra összpontosíthassunk.

Személyes átvétel Budapesten a belvárosban. Foxpost, MPL csomagautomatába történő szállítás, Packeta átvevőhelyre való küldés is lehetséges. Lehetőség van utánvétellel is kérni a könyvet a Jófogáson keresztül a GLS Háztól-házig szolgáltatással.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146103037

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn