Peter Thiel Blake Masters: Nulláról az egyre

19 500

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Peter Thiel Blake Masters: Nulláról az egyre

Gondolatok startupokról, avagy hogyan teremtsünk jövőt

Könnyebb valamit lemásolni, mint valami újat alkotni. A következő Bill Gates nem operációs rendszert fog megálmodni. A következő Larry Page vagy Sergey Brin nem keresőrendszert fog létrehozni. És a következő Mark Zuckerberg sem közösségi hálózatot hív életre. Ha utánozni próbáljuk őket, akkor semmit sem tanultunk tőlük.
Ha megszokott tevékenységet végzünk, akkor csak valamilyen már ismert dologból hozunk létre többet. Viszont ha valami újat alkotunk, azzal nulláról az egyre jutunk.

Peter Thiel vállalkozó és befektető. 1998-ban alapította a Paypalt, vezérigazgatóként vezette és 2002-ben tőzsdére vitte. 2004-ben fektetett be először másik vállalatba: a Facebookba, ahol igazgatóként dolgozik. Ő alapította a Palantir Technologies nevű szoftvercéget, amely többek között a nemzetbiztonság és a globális pénzügyek területén állítja az emberi elemzők szolgálatába a számítógépet. Korai szakaszában finanszírozta a Linkedint, a Yelpet és több tucat egyéb sikeres technológiai startupot. A Founders Fund, egy szilícium-völgybeli kockázatitőkebefektető cég társtulajdonosa. Ők alapították többek között a Spacex-et és az Airbnb-t.

Személyes átvétel Budapesten a belvárosban. Foxpost, MPL csomagautomatába történő szállítás, Packeta átvevőhelyre való küldés is lehetséges. Lehetőség van utánvétellel is kérni a könyvet a Jófogáson keresztül a GLS Háztól-házig szolgáltatással.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146880301

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn