Paul Babiak - Robert D. Hare: Pszichopaták öltönyben (új pld.)

4 800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Paul Babiak - Robert D. Hare: Pszichopaták öltönyben (új pld.)

Az üzleti világ lelkiismeretlen ragadozói

Életünk során mindannyian kapcsolatba kerültünk már vagy fogunk kerülni pszichopatákkal, akiknek boldogulását a modern üzleti környezet sajnos akaratlanul is elősegíti. Elengedhetetlenül szükséges, hogy fel tudjuk ismerni ezeket a személyeket, és védekezzünk ellenük, mert megtévesztő és manipulatív egyéniségük sajnos gyakran vakká teszi az embereket a rájuk leselkedő veszélyekkel szemben. A téma két, nemzetközileg elismert szakembere, dr. Paul Babiak és dr. Robert D. Hare előző kötete, a Kígyók öltönyben nélkülözhetetlen segítséget nyújtott ahhoz, hogy megvédjük magunkat a pszichopaták ártalmas mesterkedései ellen. Ezt a mostani, átdolgozott és bővített kiadást melyet Pszichopaták öltönyben címmel vehet kezébe az olvasó a szerzők kiegészítették a legújabb tudományos kutatások eredményeivel és friss esettanulmányokkal is. Felfedik a pszichopaták titkos életét, elmagyarázzák, hogyan manipulálnak és csalnak, és segítenek átlátni a játékaikat. Ismertetik a legfrissebb teszteket és egyéb módszereket, melyek segítségével a pszichopaták már az állásinterjúkon is nagy valószínűséggel felismerhetővé válnak.

A Pszichopaták öltönyben egy mindvégig lebilincselő, olvasmányos és tudományosan tökéletesen megalapozott kötet, mely feltárja, hogyan dolgoznak a pszichopaták a vállalati környezetben.

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146880681

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn