Brian Tracy: Önbizalom

4 800

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Leírás

Brian Tracy: Önbizalom

Hogyan lehetsz ellenállhatatlan?
Miért sikeresebbek egyes emberek másoknál? Mert bíznak önmagukban!
Önbizalmad szintje határozza meg, hogy mekkora célokat tűzöl magad elé, mennyi energiával és eltökéltséggel összpontosítasz a valóra váltásukra, és mennyire állhatatosan küzdöd le az eléd tornyosuló akadályokat. Ebből a hatékony és gyakorlatias könyvből mely több mint 5 millió felsővezetővel, vállalkozóval, értékesítési szakemberrel és más ambiciózus személlyel, hatvannál is több országban végzett munkán alapul megtanulhatod, hogyan tégy szert rendíthetetlen önbizalomra életed minden területén.
E könyvből megtudhatod, hogyan kövess életedben egy értékrendet, hogy kiváló emberré válj; tűzz magad elé világos célokat és készíts terveket a megvalósításukra;
kötelezd el magad az élethosszig tartó személyiségfejlődés mellett; programozd tudatalattidat, hogy minden problémára építő módon válaszoljon;
küszöböld ki gyengéidet és aknázd ki minél teljesebben erősségeidet; tégy szert rettenthetetlen bátorságra és sosem lankadó állhatatosságra.

Átvehető személyesen Budapesten a belvárosban. Előre utalás után választhatóak az alábbi lehetőségek: Foxpost vagy MPL csomagautomata, Packeta átvevőhely. Utánvételi lehetőség a Jófogás Háztól-házig GLS szolgáltatásával.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146837174

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn