PC játék - Gothic 3. DVD

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

Új, kiváló állapotban lévő DVD, rajta Gothic 3. teljes játék eladó.
A történet persze maradt a régi: a névtelen hős, miután az Alvó kivégzésével felszabadította a börtönéül szolgáló szigetet, majd a második részben elpáholta a sárkányokat, éppen hazafelé tart barátaival, akik végig kitartottak az oldalán. Azonban, amint hajója megérkezik, rá kell döbbennie, hogy nem töltheti megérdemelt pihenését a földrészen, és nem élvezheti azokat a javakat, amelyek tettei miatt II. Rhobar királytól feltételezhetően jártak volna nekik. A háború, amely hősünk kalandjainak kezdete óta csak vázlatosan volt említve, szinte eldőlt: az uralkodó egy régi emlékeket idéző mágikus burában esett csapdába saját városában, az orkok leigázták az egész földrészt, a túlélők maroknyi csapata pedig elkeseredett, reménytelennek tűnő küzdelmet folytat az elnyomókkal. Itt az idő, hogy hősünk ismét kardot ragadjon a kérdés csak az, melyik utat választja: az emberekét, akik elmúlt kalandjai során végig megpróbálták megalázni és a bolondját járatni vele, vagy az orkokét, akik oldalára állva végleg eldöntheti a háború kimenetelét. Csak rajta áll...
A névtelen hős folyton peches szerencsétlen bármelyik alkalommal új játékban szerepel, szembe kell néznie, hogy az előtte levő felvonásban vérrel és verejtékkel szerzett hatalma a múlté lett.
A küldetések és a tapasztalati pontok rendszere is gyökeresen változott meg: mostantól, ha megöljük azt a nemjátékos karaktert, aki megbízott minket egy adott feladattal, hiába oldjuk meg azt, nem jár érte jutalom elvégre nincs senki, aki kiosztaná. Ha pedig fejlődni akarunk, fel kell készülnünk rá, hogy ezentúl zsebmetszésért bónuszokat kapunk, ártatlan állatok lemészárlásáért azonban szinte semmit.
Az októberi nagy születésnapi hajtás közepette elfelejtettünk egy apróságról informálni benneteket. Mégpedig arról, hogy a játék mellé a DVD-re feltett 1.6-os javítás tartalmazza a hiányolt magyarosítást. Figyelem! Így lesz magyar a Gothic 3.
A játék telepítése után, de még a javítás telepítése előtt, a játék mappájában keressétek meg a fájlt, majd egy szövegszerkesztővel nyissátok meg szerkesztésre.
Min. gépig:CPU 1 magos/2000 MHz; RAM512 MB; VGA SM1.4 DX 8.1/128 MB; HDD4.6 GB
Aján gépig:CPU 1 magos/3000 MHz; RAM1536MB; VGA SM3.0 DX9.0c/256 MB; HDD4.6 GB
Műfaj: RPG; Kiadó: Jowood Productions; Fejlesztő: Piranha Bytes
Megjelenés: 2006. október 13.
Gamestar magazin 2009. októberben mejelenő számának volt a melléklete. Nem csak ez a játék van rajta, egyéb érdekes és hasznos infók.
Ára: 2000 Ft
Átvehető Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145847554

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn