Gamestar DVD melléklet 2007 - Commandos 3 Destination Berlin

2 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Játék

Leírás

Új, kiváló állapotban lévő DVD, rajta Commandos 3: Destination Berlin teljes játék eladó.
Leírás:
A sorozat harmadik részében már az akció kapott több szerepet.
Amikor egy nagynevű sorozat újabb részét veszi kézbe az egyszeri tesztelő, akkor óhatatlanul is gyanúsan tekint rá, hogy nem egy újabb bőr lehúzásáról van-e szó. Valahogy így tekintettem a Commandos 3-ra is, amely nagy csinnadrattával érkezett, de ezzel mindig csínján kell bánni.
A legelső dolog, ami az ember szemébe ötlik, az a mozgalmas borítókép. Ez rögtön sejteti is a játék legvitatottabb újítását, az akció-orientált játékmenetet. Ennél a résznél nem elsősorban a csendes bujkálásra, lesből támadásra, hangtalan akciókra lett kihegyezve a dolog, hanem a legtöbb pályán időlimit van (amelyről sokszor eleinte nem is tud a játékos), és ezalatt kell végrehajtani a küldetést az ellenségtől hemzsegő terepen. Ha sokat szöszmötölünk, egyszerűen lehetetlen helyzetbe hozzuk magunkat!
Minimum gépigény:
CPU: Pentium III 700 Mhz (or Athlon(tm) equivalent), RAM: 128 MB on Windows 98SE, 256 on Windows 2000/XP, GPU: 32 MB Directx 9 compatible 3D Graphics card (nvidia Geforce or Ati Radeon Chipset), DX: Directx 9, OS: Microsoft Windows 98SE/2000/XP (Admin rights required).
Műfaj: valós idejű taktikai játék
Fejlesztő: Pyro Studios
Tervező: Ignacio Pérez Dolset
Műfaj: valós idejű taktikai játék
Módok: Egyjátékos mód, Többjátékos videójáték
Megjelenés: 2003. október 14.
Gamestar magazin DVD melléklete 2007. februárban. Rajta a játékon kívül demók és programok, videók, honosítások, képgaléria, exlusive cikkek, mozi, DVD ajánló, javítások, játék kiegészítők, háttérképek, Csalások stb.
Ára: 2000 Ft
Átvehető személyesen Budapesten a Déli pályaudvarnál vagy szívesen küldöm postával, foxposttal, automatába vagy futárral címre az aktuális szállítási költség ellenében.
Nézd meg a többi hirdetésemet is!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145998665

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás