Őranygal 1-2

1 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 09:52

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Kalandregény

Leírás

Angela Dorsey

Csalóka álmok
Joanna egy nap segélykiáltást hall, de hiába keresi, nem akad a bajbajutott nyomára. Helyette azonban talál három lovat, akiket a szomszédjukban élő idős ember egy szűkös, omladozó fészerben tart bezárva. Az egyikükben Joanna egy környékbeli versenylóra ismer, s szörnyű gyanú ébred benne: az öregúr közönséges lótolvaj!
Az igazságot egyedül Cally, Mr. Thomas unokája ismeri, aki kiáll nagyapja mellett. Hogy a lovakat megmentsék, a két kislány ereje kevés, s Cally már sejti, hogy mindeközben a nagyapja is segítségre szorul. Az öregembert csalóka álmok zavarják össze, s ha nem hallgat az angyali tanácsra, ki tudja, milyen mélységek felé zuhan, s kiket sodor magával...

A betolakodó
Kinyitotta a roskadozó épület ajtaját. Mielőtt belépett volna, óvatosan felfelé kémlelt: semmi nem lapult odafenn, hogy a nyakába hulljon. A múlt héten egy üres vödör kis híján a fejére zuhant, azóta mindig körülkémlelt, mielőtt belépett a farm régi épületeinek valamelyikébe. Miután a vödör majdnem a fején landolt, Ali rájött, hogy a farmon mostanában történő sok furcsaság nem a véletlen műve. Valaki elmozdította a tárgyakat, csapdákat állított, megpróbált sérülést okozni neki vagy a lovaknak. Valaki behatolt védett birodalmukba.

Váratlanul egy titokzatos, aranyhajú lány bukkan fel a farmon. Ő Angelica, aki rejtélyes módon megérzi a veszélyt, tud beszélni az állatokkal, természetfeletti képességei és angyali hangja van. Egy őrangyal. Megbízhat-e benne Ali?

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147399996

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn