Nyereg sziget 1-2

1 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 28., 09:00

Tulajdonságok

Állapot:
új
Típus:
Kalandregény

Leírás

Sharon Siamon

Vágta az óceánhoz - első kötet
Caspar rögtön megérezte, hogy olyasvalaki ül rajta, aki még soha nem lovagolt nyereg nélkül. Több se kellett neki, azonnal a víz felé vette az irányt, és bevetette magát a hullámok közé. Kelsie hiába kiabált, hiába próbálta visszatartani - a lovat nem lehetett megállítani.

A víz jéghideg volt. Kelsie-nek elakadt a lélegzete, amikor elmerültek a habokban. Vajon Caspar egyenesen kiúszik a nyílt óceánra? Szerencsére azonban csak leírt egy nagy kört, majd ismét a partnak fordult. Kelsie vacogott ugyan, de azért tiszta szívből nevetett: élvezte a ló hátán vett jeges fürdőt az óceánban.

Kelsie nem túl boldog, hogy édesapjuk távolléte idejére egy szigorú nagynénire bízza őket. Minden megváltozik azonban, amikor találkozik Casparral, a tökéletes lóval, aki tulajdonosa, Mr. Harefield számára azonban sajnos csak nyűg. Amikor pedig Caspar ledobja a hátáról Mr. Harefield egyik vendégét, a férfi elhatározza, hogy végleg megszabadul a bajkeverő állattól...

Kincsvadászok - második kötet
Amikor Paul Speers, a gazdag vállalkozó egy nap betoppan az óceánparti Dark Cove-ba, egyszeriben fenekestől felfordul a falu élete. Speers Kelsie-nek ajándékozza a lovait, s még azt is felajánlja, hogy megfoltozza a tetőt Maggie néni öreg istállóján.

A lovakat Kelsie a barátai segítségével átmenetileg a Nyereg-szigeten helyezi el. Csakhogy hamarosan vége a nyárnak, és nincs elég takarmányuk télire, az istálló pedig még mindig tető nélkül áll: csapdába kerültek!

Andy eközben úgy dönt, legfőbb ideje, hogy végére járjon a legendáknak, s felfedezze a kalózok kincsét. Az akció azonban nem teljesen veszélytelen...

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147398935

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn