Nova Dxp 3600 végerősítő

350 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Szállítással is kérheted

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
erősítő

Márka:
Egyéb

Leírás

Eladásra kínálom Nova Dxp 3600 típusú végerősítőmet.

Ezek a végfokok igazi igáslovak. Ideális választást jelentenek olyan professzionális hangrendszerek számára, ahol kiemelkedő teljesítményre és megbízhatóságra van szükség, például koncertek, rendezvények, színházi előadások és más élő előadások alkalmával.

Röviden a Dxp sorozatról:

A Nova Dxp 3600 végerősítő kiváló teljesítményt nyújt a professzionális hangtechnikában, különösen a kapcsolóüzemű tápegységek terén. Akár 30%-kal nagyobb teljesítményt biztosít, mint a hagyományos erősítők, különösen az alacsonyabb frekvenciák esetén. Az első osztályú kivitelezés és a minőségi alkatrészek garantálják a tartósságot, míg hangzásban a legmagasabb szinten áll.

A Dxp 3600 teljesítményerősítő kapcsolóüzemű tápegységgel és változó hőmérséklet-szabályozású ventilátorokkal van felszerelve. A végerősítőt kifejezetten a saját fejlesztésű "Nova.rray" line array sorozathoz és a "Rocket" turnérendszerhez tervezték, melyek magas teljesítményt és megbízhatóságot igényelnek a professzionális felhasználás során.

A Dxp 3600 képes kezelni a csatlakoztatott hangszórók legalacsonyabb impedanciáját és akár 3,2 kW teljesítményt biztosít csatornánként 2 ohmos terhelés mellett. A PFC (Power Factor Correction) áramkör stabil ellenállású terhelésként jelenik meg a hálózaton, lehetővé téve a torzításmentes lejátszást teljesítményveszteség nélkül, anélkül, hogy a többi, ugyanarra a hálózatra kötött berendezés működését befolyásolná.

Az integrált biztonsági rendszer megbízhatóan véd a túlterhelés, rövidzárlat vagy egyenáram ellen. A back EMF, rövidzárlat, túlmelegedés, HF és DC védelem tovább növeli az erősítő megbízhatóságát és biztonságát a működés során. A Dxp 3600 kétcsatornás erősítő, amely mindössze 2 HU (rackhely) helyet foglal el. A különböző működési módok lehetővé teszik a sztereo, párhuzamos és hídüzemű üzemeltetést.

A Dxp 3600 tökéletes választást jelent minden olyan helyzetben, ahol kiemelkedő teljesítményre és megbízhatóságra van szükség. A könnyű súly és a sokrétű alkalmazhatóság mellett a biztonsági funkciók és a magas teljesítményű működés garantáltan kielégíti a professzionális hangtechnikai igényeket.

Ár: 350 000 Ft

A végfok megkímélt állapotban van, használatból eredő apróbb karcok láthatók rajta. Helyszínen kipróbálható Budapesten.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145777513

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn