Bang&olufsen Beolab 7-2, és Bang&olufsen connection hub

Tulajdonságok

Állapot:
használt

Típus:
Egyéb

Márka:
Egyéb

Leírás

Bang&olufsen Beolab 7-2, és Bang&olufsen connection hub hozzá illő asztali állvánnyal eladó! A dán cég a connection hubot azért hozta létre, hogy ne csak a csúcskategóriás márkával legyen kompatibilis. Akár egy Samsung, vagy LG tévével is összeköthető.
A fejlett technológiával teli Beolab 7 egyszerűen a legerősebb sztereó hangszóró, amelyet valaha tévéhez fejlesztettek. A hat különálló meghajtóegységgel, amelyek mindegyike saját digitális Icepower erősítővel működik, a Beolab 7 páratlan hangteljesítményt nyújt a tévénézéshez. A képernyő alatt található sugár alakú hangszóró kiváló akusztikus teljesítményt nyújt, és a hang jelenlétét a vizuális élmény szerves részeként jelzi. Zeneileg a hangszóró számos hi-fi rendszerrel vetekszik, és elég jól használható Beolink hangszóróként.
A speciális háromutas basszusreflex konstrukció hat különálló egységet tartalmaz kettőt-kettőt a magas, közép- és mélyhangokhoz. Mindegyik meghajtót egyedi beépített Icepower erősítő hajtja meg , amely 750 watt együttes hatást biztosít. Ezenkívül a Beolab 7-1 és 7-2 hővédelmi áramkörrel és adaptív basszus-linearizációval (ABL) van felszerelve, amely még nagyon nagy hangerő mellett is maximális teljesítményt biztosít torzítás nélkül. A Bang & Olufsen negyedszázados tapasztalattal rendelkezik az extrudált alumíniumból készült hangszóróházak gyártásában. Ez a technika nagyon merev és kompakt burkolatokat tesz lehetővé erőteljes hangteljesítménnyel.
Beolab 7-2 méretek szxmxmé/súly 124x11x21/11kg

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146926992

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn