Bomba ajánlat!

Masszázsok az egészségért!

6 000

Ft

Feladás dátuma:

ápr 21., 20:08

Leírás

Várom sok szeretettel otthonomba, nyugodt környezetbe, lágy zenével, meleg olajjal.
A mai világban elengedhetetlen a testi - lelki egyensúly, amely rendszeres masszázzsal könnyedén elérhető.
A masszázsok személyre szabottak, ha szeretné, ötvözve nyújtó gyakorlatokkal.

- Nyirokmasszázs
- Tradícionális thai masszázs
- Svéd masszázs
- Lágy népi csontkovácsolás
- Kinesio tape ragasztás
  Néhány szóban a masszázsokról :

nyirokmasszázs :
más néven nyirokdrenázs olyan speciális masszázs mely serkenti, aktivizálja a nyirok rendszer működését, a para-szimpatikus idegrendszer aktivitását.
A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokcsomok és a nyirokutak serkentésével, karbantartásával oly mértékig támogassuk a szervezetet, hogy képes legyen önállóan megbirkózni a nyirokkeringéssel, a szervezet méregtelenítésével, az immunrendszer megfelelő működtetésével.

Svédmasszázs :

A svédmasszázsal befolyásolhatjuk az izmok állapotát, csökkenthetjük a fájdalmat. Javul testünk rugalmassága és ellenálló képessége. Jótékony hatása segíti a rehabilitáció folyamatát, sérülések utáni lábadozást, a nem használt izmok funkciójának megörzését. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat. A masszázs testünkre, lelkünkre egyaránt hatással van: segítségével a panaszok csökkennek, a masszázs ellazít, megnyugtat, segíti a relaxációt, és elősegíti a test egészséges működését , segítségével csökken a stressz okozta feszültség.

Thai masszázs:

A thai masszázs 2500 éves múltra visszatekintő, az egész világon ismert, leghatékonyabb keleti gyógymód. Speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja.A thai masszázs komplex kezelést biztosít. Oldja az energiablokkokat, ellazítja a testet és a lelket, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait, így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázst a leggyakrabban és a legeredményesebben a testi ellazításra alkalmazzák. Keringési betegségeket, szívbetegségeket, magas vérnyomást, fejfájást, hiperaktivitást, álmatlanságot és melléküreg-gyulladást is kezelnek vele. A gyógymód további célja a keringési rendszer, az izmok és az idegrendszer működésének serkentése.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145210538

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn