Hátfájdalom elleni masszázs-Masszázs Budapesten

6 000

Ft

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Leírás

Az emberek nagy százaléka küzd derék, hát, nyaki, váll és végtagfájdalmakkal egyaránt. Az egyoldalú terhelés főként a trapéz izmot, a rombuszokat, vállizmokat, delta izmot és a széles hátizmot éri, de mindemellett a napi 8 óra ülés miatt a csigolyatestek is nyomást gyakorolnak a köztük lévő nagy folyadéktartalmú domború porcos képződményeket a discusokat.

Mit tudunk tenni?

Kiemelkedően fontosnak tartom a páciens orientált megközelítést, szubjektív élmények megbeszélését, mindemellett a terápiám minden esetben nyugalmi fekvő helyzetbe kerül kivitelezésre, mely a gerinc teljes tehermentesítését teszi lehetővé. A masszázzsal a problémás területek lazításával, fájdalmas izomcsomók kezelésével(Simítás,Dörzsölés,Gyúrás,Ütögetés,Vibráció) , nyújtásával hozzájárulok a megfelelő állapot eléréséhez.

Érdemes megemlítenem, hogy egy nagyobb izomnál a kezelés 25-35 perc is lehet, mely esetén ha az izomcsomó nem reagál a masszázs terápiára, abban a esetben TENS(alacsony frekvenciás áram), köpöly(vákuummasszázs), illetve trigger/tenderpontok megfelelő kezelésével jelentős javulás érhető el. A speciális, saját magam által készített természetes gyógynövény kivonatokat tartalmazó (ehető) vivőanyagnak köszönhetően az általános olajokkal, krémekkel ellentétben az általam készített olaj , felszívódik a mélyebb rétegekbe.(és ott fejti ki pozitív hatását) Kiegészítő terápiaként a megváltozott helyzetet korrigálom, a megfelelő fiziológiás helyzetbe, illetve a masszázst követő rázó fogások után, a lazítom a gerinc mellett található mély izmokat(Illetve gerinc nyújtást alkalmazom).

A kezelést követően a hatás fokozása érdekében mindenképp megtanítom a nyújtó illetve az önkorrekciós gyakorlatokat is, mely minden esetben hasznos az állapotjavulás megőrzésének érdekében történik. A talpon végzett megfelelő pontokon gyakorolt ideg-inger terápia is rendkívül pozitív hatással bír az ülőmunkából adódó megváltozott helyzetre.

Megemlíteném még a a kezelések után alkalmazott kineziology tape-et is, mellyel az adott probléma hosszútávú kezelését teszi lehetővé: izomhúzódás, húzódás, izomzúzódás, részleges szalagsérülés, bevérzések ill. ízületi folyadék gyülemek oldása, fokozott izomtónus ill. izomgörcs enyhítése, fájdalomcsillapítás, ízületi gyulladás, rándulás, íngyulladás, nyirokkeringés stimulálása, mozgásszervi rehabilitáció, egyéb mozgásszervi panasz esetén, de alkalmazható menstruációs panaszok esetén is.

A kezelés hatására már első alkalommal, könnyedségérzet érhető el, mely hozzájárul háta egészségéhez.

Hívjon bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 38953430

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn